„Cseréld le a stábod!" Így oltják Ördög Nórát a kommentelők

Forrás: Facebook/Ördög Nóra -
kritika szavazás haj Holdampf Linda ruha Rising Star Ördög Nóra Pásztor Anna Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra megjelenésével a Rising Star kezdete óta nincsenek kibékülve a nézők. Hol a ruháját kritizálják, hol a frizurája nem tetszik a nagy többségnek. De Pásztor Anna legutóbbi szettje sem kapott pozitív fogadtatást.

Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere is a Rising Starra kapcsolt. Olvasd el - ha mered! - csípős kritikáját IDE kattintva!

"Nóri! Cseréld le a stábod! Borzalmasan nézel ki."

„Végre csinos, jó ruha, most a frizura borzalmas."

„Minimum +10év ez a frizura."

Ilyen és ehhez hasonló vélemények érkeztek Ördög Nóra Facebook oldalára vasárnap este, miután a Rising Star műsorvezetője az alábbi fotót osztotta meg készülőben lévő hajáról.

Forrás: Facebook/Ördög Nóra

Legutóbb a ruhái és főleg Nóri stylistja, Holdampf Linda kapott kemény bírálatokat, de elmesélte azt is, miért így öltözteti a műsorvezetőnőt. A TV2 sztárja végül a Mokkában védte meg segítőjét.

A hétfő reggeli Morning Show-ban még Sebestyén Balázs is beszólt volt kollégájának, erről ITT olvashatsz bővebben!

Úgy tűnik, a műsor készítőit sem hagyta hidegen a sok kritika, így most kitalálták:a Facebookon szavaztatják meg, milyen ruhában vezesse a következő adást Nóri.

Nemcsak a Rising Star háziasszonya, de egyetlen női zsűritagja sem ússza meg a bírálatokat. Pásztor Anna – aki nemrég rövid hajat vágatott - vasárnapi haja és ruhája is kicsapta a biztosítékot a Facebookon.

Forrás: Facebook/Rising Star

„Bohóc, karácsonyfa" – ilyen jelzőkkel illeték kék póthaját és giccsesnek tartott ruháját. Ez a kép valóban nem túl előnyös Annáról, az biztos...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.