fogyás szépségkirálynő Kulcsár Edina Miss World Hungary bikini fürdőruha Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruha-próbára kísérte el az Aktív stábja Kulcsár Edinát. Magyarország legszebb lánya közben elárulta, hogy a világversenyen a 10 legszebb lány közé szeretne bejutni. 

2014. december 14-én rendezik meg Londonban a Miss World szépségversenyt. A különféle szavazós oldalak szerint Edinának minden esélye megvan arra, hogy elérje álmát és valóban bekerüljön a top 10-be. A szépség elárulta, hogy magának és a rajongóinak is egyaránt bizonyítani szeretne: "Annyi kedvességet kapok tőletek, hogy nagy bennem a bizonyítási vágy, és remélem, nem fogok csalódást okozni" - írta Edina a közösségi oldalon. Az Aktív most szexi képekkel örvendeztette meg a műsor nézőit és Edina oldalának követőit. Ez az extrém fürdőruha minket kicsit megosztott, de Edina egyre vékonyabb alakját bámulattal néztük.

Ezen a fotón azonban mi nem találtunk hibát. Hajrá, Edina!

Az Aktív videójából az is kiderül, Edina milyen jellegzetes nemzeti tánccal készül a világversenyre és meglesheted azt is, milyen estélyi ruhában lép majd a színpadra.

"Óriási nyomás van rajtam"

Néhány hétel ezelőtt Szily Nóra készített interjút Edinával. A Miss World Hungary győztese elmondta, milyen kritériumoknak kell majd Londonban megfelelnie, hogyan zajlik a felkészülés, melyek az erős és gyengébb pontjai. "Szeretném megmutatni az országnak, hogy magyar lány is tud nyerni!" - jelentette ki.

"Kulcsár Edina ledobott pár kalóriát még"http://www.life.hu/bulvar/20141116-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-a-valovilag7-kulcsar-edina-liptai-claudia-rising-star-majka-liptai.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Kulcsár Edina lecsúszott a dobogó legfelső fokárólhttp://www.life.hu/bulvar/20141112-kulcsar-edina-keszul-a-2014-es-londoni-miss-world-szepsegversenyre.html2014. december 14-én rendezik meg Londonban a Miss World szépségversenyt. Bár ott szigorú - több szempontot figyelembe vevő - szakmai zsűri dönt majd a lányok sorsáról, az interneten léteznek olyan oldalak, ahol lehet szavazni a szépségekre. Hogy áll most Kulcsár Edina? Mutatjuk!TV + Bulvár--"Ez nem egy angol verseny!" - Kulcsár Edina reagált a vérciki kommentekrehttp://www.life.hu/bulvar/20141111-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014es-gyoztese-reagalt-az-ot-cikizo-kommentekre-amit-angol.htmlA Magyarország szépe győztese, Kulcsár Edina támadások kereszttüzébe került világversenyre szánt kisfilmje miatt. A szépség közösségi oldalán magyarázkodott az angol videó kapcsán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.