Tóth Gabi egykori szerelme lett a szépségkirálynő támasza

Miss International Hungary -
Tóth Gabi szépségkirálynő királynő tánc Markó Robi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot lenyűgözte táncával a tizennyolc éves Nyitrai Dalma, aki a Miss Beauty Paegant 2014 cím nyerteseként Tajvanon képviselte Magyarországot. Táncos produkcióját, amit Tóth Gabi egykori szerelme és táncospárja, Markó Robi tanított be neki, a rejtett tehetséget megcsillantó Talent Show-ban egyenesen a negyedik helyre szavazta be a zsűri.

A vérpezsdítő latin lépéseket Markó Robi koreográfus, táncművész tanította be a királynőnek, aki ezzel a negyedik helyen végzett. Versenytáncos múltja ebben sokat segített, de az utolsó pillanatig vívódott, hogyan oldja meg a feladatot a színpadon partner nélkül. Tóth Gabi egykori szerelme, akit a közönség az RTL Klub Szombat esti láz műsorából ismerhet, egy ügyes ötlettel megoldotta a problémát.

Miss International Hungary

"Az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy nevezek a Talent Show-ra. így mindössze egyetlen hét maradt a koreográfia betanulására. Szerencsére Robi nagyon jó tanár, így a kevés idő ellenére látványos lett a tánc" - árulta el Nyitrai Dalma, aki hazatérte után azonnal visszaült az iskolapadba.

Forrás: Miss International Hungary

"Egy széket használtunk kellékként, és cha-cha-cha-lépésekből építettük fel a show-t. Dalma gyorsan megtanulta a koreográfiát és fantasztikusan helytállt a versenyen. Pedig ha belegondolunk, ez nem is lehetett annyira egyszerű dolog egy ilyen ifjú hölgynek, távol az otthonától és a szeretteitől. Úgyhogy igazán büszke vagyok rá!" - magyarázta Markó Robi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.