Takáts Tamás fiát nem szerették a nézők - Takáts Máté kiesett a Rising Starból

Forrás: TV2 -
East Karthago Rising Star Takáts Tamás párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a vitalitás, hiába a spiritusz - a fal mögött várakozó vetélytárs, Palmer Izsák kiejtette a Rising Starból Takáts Mátét.

Összecsapott a pesti és a bécsi színiakadémia - és ezúttal a szomszédos ország iskolája nyert. Bár a zsűri nem győzte hangsúlyozni a műsor során a magyar értékeket, a nézők az osztrák színiiskolába járó Izsáknak szavazták meg a továbbjutást.

Forrás: TV2

Takáts Tamás kiesett fia egyébként bájosan keresztezte Mick Jaggert a legendás musical, a Hair Bergerével, és vitalitásban nem is maradt el tőlük - pont mint apja, a Karthago, East és a Dirty Blues Band énekese -, de az énekhangját még képezni kell. Talán majd legközelebb!

Hat énekes máris kiesett a Rising Starból

Hatan benn vannak a legjobb 12-ben a TV2 énekes tehetségkutatójában. Kiesett két volt x-faktoros énekes. Hogy kik jutottak tovább, olvasd el az Origo.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.