X-Faktor-para: Alföldi lett Tóth Andi mumusa

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szikora Róbert X-Faktor X-Faktor 2014 Alföldi Róbert Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert fiatal mentoráltja úgy érzi, bármit tesz, Alföldi Róbertnek soha nem tud igazán megfelelni. 

"A saját mentoromon kívül Alföldi véleményére is nagyon adok. Szeretném látni a szemé­ben, hogy tetszik neki az, amit a színpadon csinálok, de eddig nem sikerült elnyernem a tetszését. Vágyom az elismerésére, de eddig többnyire kritikákkal illetett. Tudom, hogy építő jelleggel mondja, de rosszulesik, hogy nem látom az arcán, hogy igazán odalenne a produkcióimért"mondta el a Blikknek az énekesnő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tény, a mentor nem mindig nyilatkozott a szuperlatívuszokban a lányról, egyik dalára például azt mondta, hogy túlszínészkedte, de volt például, hogy annyira meggyőzte a produkció, hogy viccesen a fenébe küldte Andit.

Forrás: Life.hu

Ő az ország legnépszerűbb X-Faktor mentora

A Life.hu megszavaztatta, hogy melyik mentort kedvelik az olvasóink a legjobban. Ha kíváncsak vagytok, ki kapta a legtöbb voksot, itt el is olvashatjátok.

Már rég nem ő vezeti, mégis Ördög Nóra a kedvenc x-faktoros műsorvezetőhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-a-kedvenc-x-faktoros-musorvezeto-a-life-hu-szavazasa-szerint.htmlLezajlott a magyarországi X-Faktor 100. jubileumi adása. Ennek kapcsán szavazást indítottunk, hogy megtudjuk, neked ki (volt) a kedvenc műsorvezetőd a show-ban!TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKi az ország kedvenc mentora az X-Faktorban? Most kiderült!http://www.life.hu/bulvar/20141201-a-kedvenc-mentor-az-x-faktorban-alfoldi-robert-lett-a-life-hu-szavazasa-szerint.htmlSzombaton volt az X-Faktor 100. adása. A Life.hu megszavaztatta, hogy ki (volt) a kedvenc mentorod az X-Faktorban. Íme, a pillanatnyi állás.TV + Bulvár--Mosogatólegény volt az X-Faktor mentora, Little G Weevilhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-little-g-weevilnek-az-rtl-klub-x-faktor-mentoranak-karrierje-nehezen-indult-volt-mosogato-es.htmlAz X-Faktor mentorának nem mindig a zenéről és a csillogásról szólt az élete. Voltak idők, amikor keményen kellett dolgoznia, hogy Amerikában helytálljon és valóra váltsa az álmait.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.