Jakab-Péter Izabella többnapos buliban ünnepli a szilvesztert

Forrás: Life.hu -
buli karácsony X-Faktor Jakab-Péter Izabella szilveszter X-Faktor 2014 ünnep óévbúcsúztató Újév RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor bombázója a meghitt családi karácsony után barátaival többnapos buliban búcsúztatja az óévet.

Hoppá! Erotikus képen pózolt a szende Bella - a szexi felvételért kattints IDE!

Bella a Life.hu-nak mesélt arról, hogyan tölti a szilvesztert.

Forrás: Life.hu

„A szilvesztert a barátaimmal töltöm. Mindig kibérlünk egy lakást vagy házat, és ott bulizunk. Általában Székelyföldre vagy a hegyekbe megyünk. 40-50-en szoktunk lenni és mindig vannak új vendégek is, így új embereket is megismerhetünk" – mesélte Bella, aki az X-Faktor 6. élő show-jából esett ki.

Hoppá! Kiderült, ki kivel jött össze az X-Faktorban http://www.life.hu/bulvar/20141204-az-rtl-klub-szombati-x-faktor-adasaban-duettprodukciok-varhatoak-most-megtudhatod-ki-kivel-jott.html Szombaton különleges duettek várhatóak az X-Faktorban, ugyanis az egyéni produkciók mellett az énekesek közösen is színpadra állnak. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Szabó Zsófi: "Csak ne lenne bennem ez a görcs, megfelelni akarás" http://www.life.hu/bulvar/20141204-szabo-zsofi-az-rtl-klub-after-x-musoranak-musorvezetoje-magasra-tette-a-mercet-sajat-maganak-ezert.html Az After X műsorvezetője bevallotta, magas a mérce, amit saját magának állított, ezért gyakran rágörcsöl a feladataira. TV + Bulvár -- Hoppá! A Tha Shudras frontemberéről maszk nélküli kép került elő http://www.life.hu/bulvar/20141203-a-maszkos-tha-shudras-x-faktor-egyuttesenek-frontembererol-vegre-lehullott-a-lepel-es-maszk-nelkuli.html Eddig sikerült titokban tartania kilétét az X-Faktor maszkos együttesének, ugyanis a frontemberről, Trap kapitányról lehullott a lepel. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.