Lejárató hadjárat a Tóth lányok ellen? - Vera megvédi Gabit

Tóth Gabi Rúzsa Magdi Facebook ByeAlex Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb ByeAlex, most pedig Tóth Vera szólt hozzá a péntek reggel kipattant Tóth Gabi-botrányhoz. Vihar a biliben. 

Nagy port kavart Tóth Gabi beszólása. Verával adott közös koncertjén (ahol az énekesnő bejelentette, hogy indul az Eurovíziós Dalfesztiválon) a következőképpen szólt a közönséghez: "Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!"

Forrás:facebook/Tóth Vera

Ezzel az egyetlen mondattal azonban megbántotta a korábbi versenyzőket, köztük Rúzsa Magdit, ByeAlexet és Kállay-Saunders Andrást is. A hírt elsőként lehozó Bors cikkére Tóth Vera a Facebookján reagált.

"Aljas módon, inkognitóban leküldenek a koncertünkre egy spiont kémkedni, hátha mondunk vagy teszünk valamit, amit majd jól megírhatnak, vagy kiforgathatnak!" - írja Vera, és hozzáteszi, szerinte a napilap lejárató hadjáratot indított ellenük.

Aztán felidézi az elhangzottak: "Ez úgy történt, hogy a koncert végén bemutattuk egymást és az emelkedett hangulatban Gabi annyit mondott, hogy: 'számomra az igazi énekesnő, a tesóm, Vera, aki megy az Euróvíziós Dalfesztiválra az új dalával és végre jusson ki egy igazi nagy hang, egy igazi énekesnő!' Semmi mást nem szeretett volna, csak a szeretetét kifejezni felém, hogy számára én vagyok a mentor és szűk körben, nem nyilvánosan tette ezt a kijelentést, egy kis közegben, egy jó hangulatban. Ezúttal is elnézést kérünk az eddigi kijutottaktól, ha megbántottuk őket! Nem ez volt a cél, nem volt szándék, hisz tudhatja mindenki, hogy nagyon szeretem ByeAlexet és Rúzsa Magdit is, hisz mikor Alex kint volt a fesztiválon, sokakkal ellentétben én nagyon drukkoltam neki és a privát oldalamon ennek még hangot is adtam, ugyanúgy, mint amikor Magdi képviselte hazánkat!" A teljes bejegyzés itt olvasható.

Szerintetek bántó volt Tóth Gabi megjegyzése?

Tóth Gabi csúnyán beszólt Rúzsa Magdinak, ByeAlexnek és Kállay-Saunders Andrásnak ishttp://www.life.hu/bulvar/20141205-toth-gabi-egy-koncerten-kozolte-ha-novere-all-az-eurovizios-dalfesztival-szinpadara-akkor-vegre-egy.htmlTóth Gabi és Tóth Vera együtt adtak koncertet szerda éjszaka egy budapesti szórakozóhelyen, ahol Vera bejelentette, indul a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. Húga pedig ki is fejtettez ezzel kapcsolatos véleményét.TV + Bulvár--Tóth Gabi egykori szerelme lett a szépségkirálynő támaszahttp://www.life.hu/bulvar/20141124-toth-gabi-egykori-szerelme-marko-robi-kiralynot-tanitott-tancolni.htmlAz egész világot lenyűgözte táncával a tizennyolc éves Nyitrai Dalma, aki a Miss Beauty Paegant 2014 cím nyerteseként Tajvanon képviselte Magyarországot. Táncos produkcióját, amit Tóth Gabi egykori szerelme és táncospárja, Markó Robi tanított be neki, a rejtett tehetséget megcsillantó Talent Show-ban egyenesen a negyedik helyre szavazta be a zsűri.TV + BulvárOrigoTóth Gabi kavart Istenes Bencével? Végre kiderült!http://www.life.hu/bulvar/20141015-toth-gabi-az-x-faktor-sajtotajekoztatojan-elarulta-kavart-e-istenes-bencevel.htmlA 2014-es X-Faktor sajtótájékoztatóján jártunk, ahol bemutatták a tehetségkutató-műsor döntőseit. Itt árulta el Tóth Gabi, mi is volt közte és Istenes Bence között.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.