Voksán Virág kivetette a szájából a szilikont

Fotó: Margitay Klára, Hámori Zsófia/Life.hu, -
szilikon Voksán Virág száj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág rájött, hogy amikor pár éve feltöltette az ajkait, kissé túllőtt a célon. Bár azóta a szilikon valamennyit felszívódott, még mindig hatalmas maradt a szája.

Elege lett hatalmasra felfújt szájából Voksán Virágnak, aki természetesebb alakú ajkakra vágyott. Sebészhez fordult, hogy felső ajkát kisebbre szabassa.

Fotó: Margitay Klára, Hámori Zsófia/Life.hu,

"Nemrég úgy döntöttem, ismét megműttettem a számat, de ezúttal nem feltöltettem, hanem a szilikont vetettem ki belőle. Nem altatásban, csak bódításban végezték, belül vágták fel, szerencsére így sem éreztem semmit az operációból. Most még meg van duzzadva, de hamarosan sokkal jobban látszik majd a különbség a korábbi és jelenlegi vonala között. Az biztos, azért nem fekszem kés alá, hogy a melleimben is kisebbre cseréljék az implantátumokat" - árulta el a nemrég pórul járt Virág, aki a karácsonyt itthon tölti a szeretteivel és nem a világ valamelyik másik táján lemezlovaskodik.

Alaposan befűtöttek a finn Mikulásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-alaposan-befutottek-a-finn-mikulasnak-joulupukkinak-a-mikulasgyarba.htmlTöbben is aggódtunk ma délelőtt a finn Mikulás, Joulupukki közérzete miatt, ugyanis a Mikulásgyár megnyitóján alaposan befűtöttek a gömb alakú, műanyag sátorban. TV + Bulvár--Jó magaviselet miatt otthon töltheti a karácsonyt Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-damu-roland-bortonbunteteset-tolto-szinesz-a-karacsonyt-otthonaban-unnepelheti.htmlFelesége és családja körében töltheti a közelgő ünnepet Damu Roland. A börtönbüntetését hamarosan letöltő egykori sorozatszínész nagyon várja, hogy újra együtt legyen szeretteivel.TV + Bulvár--Halálos fenyegetést kapott Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-varga-viktor-enekes-halalos-fenyegetest-kapott-amiert-a-kasza-showban-letolta-a-nadragjat-fejen-a.htmlA szabad szellemű énekes a Kasza! show-ban tolta le a gatyáját, fején a szent koronával. Ez olyan gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, hogy sokan kívánják az énekes halálát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.