Családjával forgatott karácsonyi klipet Kocsis Tibó

győztes karácsony Kocsis Tibor X-Faktor család videóklip RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2011-es győztese karácsonyi hangulatú videóklippel lepi meg az ünnepek alatt a közönséget, amiben két csodaszép testvérét is láthatjuk.

Az X-Faktor múlt szombati extra fellépője, Kocsis Tibó két gyönyörű testvére, Lilla és Liza már sokszor feltűnt az X-Faktor adásai alatt és a közönség soraiból szorított Tibóért, de a lányok most először egy videóklipben is felfedik bájaikat.

Forrás: Kocsi Tibor management

"Az az igazság, hogy nem szeretnek szerepelni, de nekem nem mondtak nemet és a Meglepetés című dalomhoz készülő videóklip ötlete is nagyon tetszett nekik" - mosolygott a 2011-es X-Faktor győztese.

"Liza kacérkodott már a modellkedéssel, hiszen tőlem is egy fotósorozatot kapott ajándékba, mely Nánási Pál kamerái előtt készült pár évvel ezelőtt. De a klipforgatás Lillának teljesen új élmény volt, mert most lettek annyira nagyok a gyerekek, hogy el tudott jönni tőlük egy kis időre" – magyarázta Tibó, aki karácsonykor siet majd haza Lajosmizsére tesvére gyermekihez, akik rajongással szeretik a híres nagybácsit.

Hoppá! Kárász Robi száján kicsúszott, melyik csatornához igazol Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20141209-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-elszolta-magat-hogy-melyik-csatornahoz-igazol-kolleganoje.htmlSzinte biztos már, hogy Tatár Csilla az MTVA-hoz igazol. A kedd reggeli Mokkában műsorvezetőtársa, Kárász Robi beszólása is egyértelművé tette ezt. A kommentelők Ördög Nórát okolják a történtekért.TV + Bulvár--Danics Dóra elárulta, kihez húz a szíve az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-danics-dora-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-interjuban-meselt-az-idei-evadrol-es-a-tha-shudrassal.htmlDanics Dóra az X-Faktor 2013-as év győztesét faggattuk, mi a véleménye az idei évadról, kik a kedvencei és kik azok, akiknek a kiesése miatt elszomorodott.TV + Bulvár--X-Faktor-para: Alföldi lett Tóth Andi mumusahttp://www.life.hu/bulvar/20141203-az-x-faktorban-szikora-robert-mentoraltja-toth-andi-retteg-alfoldi-roberttol.htmlSzikora Róbert fiatal mentoráltja úgy érzi, bármit tesz, Alföldi Róbertnek soha nem tud igazán megfelelni. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.