bírálat Pierrot Eurovíziós Dalfesztivál zsűri A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2015 zsűrijének új tagja, Pierrot arról mesélt, milyen szempontok alapján fog véleményt alkotni egy-egy dalról és előadójáról.

Ahogy a Life.hu is megírta , bemutatták a Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját hétfőn a budapesti Akvárium Klubban. A zsűriben pedig felbukkant egy korábbi Megasztáros, Pierrot személyében, aki biztosan új színt hoz majd a zsűri működésébe.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Mondtam a többieknek, hogy néha majd fogjanak vissza. Smúzolni biztosan nem fogok. A zenész szakma is olyan, hogy ha smúzolok, azért utálnak, ha nagyon egyenes vagyok, akkor meg azt értik félre. Szeretném mégis inkább az egyenesség felé billenteni a dolgot, ha másnap találkozom egy kollégával a kocsmában, akkor ne tudjon nekem azzal jönni, hogy mellébeszéltem" – magyarázta az Origo.hu nagyinterjújában Pierrot, hogy milyen zsűritagnak képzeli majd magát a többiek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.