Nagy Ricsi: "Benjinek úgy szurkolok, mint a testvéremnek"

Forrás: Margitay Klára / Life.hu -
Videolife X-Faktor Nagy Ricsi interjú X-Faktor 2014 kieső Nagy Richárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ricsi állítása szerint nem csalódott, hogy kiesett és testvéreként szurkol Benjinek. A Life.hu a szombati élő show után alig egy órával beszélgetett a véghajrában kiesett versenyzővel, aki azt is elárulta, mit adott neki Alföldi Róbert.

Nagy Ricsi kiesésekor mindenki összezuhant kicsit a mentoroktól kezdve a kiesett versenyzőkön át. Horányi Juli viszont térdre rogyott örömében, hogy bekerült a döntőbe. A részleteket ide kattintva találod.

Forrás: Margitay Klára / Life.hu

X-Faktor BACKSTAGE

A Life.hu a vasárnapi döntő adása előtt és alatt is ott lesz a backstage-ben, hogy mindent megmutasson az élő show előtti pillanatokból és láthass mindent, ami a tévéből kimarad.

A szombati backstage-pillanatokat exkluzív infókkal, fotókkal, nyilatkozatokkal itt találod. Kíváncsi vagy mi történt a szombati élő adásban a színfalak mögött? Kattints ide!
X-Faktor kampánypárbaj: Nagy Ricsi az érte epekedő tinilányok miatt is nyerhetne, de...http://www.life.hu/bulvar/20141220-x-faktor-2014-finale-hetvegen-szabo-richard-kampanyol-nagy-ricsi-mellett-a-szombati-elo-show-elott.htmlElérkezett az X-Faktor 2014 fináléja. A négy versenyben lévő énekes mellett egy-egy kiesett társuk kampányol. Nagy Ricsi mellett Szabó Richárd érvel. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Belógunk a kulisszák mögé, eláruljuk, mit csinálnak a legfeszültebb pillanatokban a versenyzők és a mentorok, megmutatunk mindent, amit amúgy nem láthatsz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIlyen még nem volt! Alföldi Róbert kiesett versenyzőit szembesítették a nézői szavazatokkalhttp://www.life.hu/bulvar/20141220-x-faktor-exkluziv-alfoldi-robert-kiesett-versenyzoit-szembesitik-a-nezoi-szavazatok-szamaval.htmlAlföldi Róbert az egyedüli mentor, akinek még két versenyzője is megnyerheti az X-Faktort. Borbély Ricsi, Szabó Ricsi - a már kiesett fiúk - és Alföldi Róbert a Life.hu jelenlétében szembesült azzal, hogy melyik adásban, melyikük hol végzett a nézői szavazatok szerint.TV + Bulvár--Így még biztosan nem láttad Alföldi Róbertet...http://www.life.hu/bulvar/20141126-nyolcvanas-evekbeli-sorozatban-a-mi-tu-hazban-szerepel-alfoldi-robert.htmlEmlékeztek még a Mi-Tu-Ház című sorozatra? A magyar tévén vetítették még a 80-as években ezt a háztartásban hasznosítható ötleteket adó és olcsó megoldásokat kínáló műsort, amely amolyan csináld magad megoldásokat kínált... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.