17 év után távozik a Barátok közt producere, Kalamár Tamás - Mi lesz a szereplőkkel?

2015.01.08. 10:57

A Barátok közt producere, Kalamár Tamás 17 és több mint 7000 epizód után kiszáll a sorozatból. Helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám lép. 

„Bár sokan tudták, bevallom, már egy éve ott akartam hagyni a sorozatot, de csak mostanra jöttek össze úgy a körülmények, hogy közös megegyezéssel sikeres legyen az átmenet. 17 esztendő. 7288 epizód. Lezárult egy korszak. Búcsúzom a Barátok közttől" – nyilatkozta Kalamár Tamás. 

Forrás: baratok.hu

„Mindezt nehéz lett volna kitűnő csapat nélkül elérni, a színészektől a ruhásokig, a kellékesektől a világosítókig, az operatőröktől az asszisztensekig, az íróktól a rendezőkig stb. Sok új álmot tudtunk együtt megvalósítani. Magyarországon az elsők voltunk, akik elkészítették az első magyar telenovellát, a Szeress most!-ot 88 epizódban. Elsők voltunk, akik egy profi websorozatot forgattak, a Csalfa karmát. És elsők között voltunk abban is, akik Európában napi sorozathoz rendszeresen használták a zöld háttér technológiát" – fejtette ki a távozó producer.

Kalamár Tamás utódja Rozgonyi Ádám lesz, aki 1999 és 2006 között rendezőként már részt vett a „Barátok közt" alakításában, és számos más mű létrehozásában dolgozott szerzőként és rendezőként.

Közben a szereplők félnek. A Bors legalábbis úgy értesült, többen aggódnak az állásuk miatt és sokaknak szerződésük sincs már erre az évre.

 

Kalamár TamásproducerváltásBarátok köztRTL Klub