Jessica Chastain egy perccel sem néz ki öregebbnek, mint a tablófotóján

Forrás: MTI/AP/Omar Vega -
fotó plasztikai beavatkozás évkönyv öregedés Jessica Chastain orrműtét Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de a hollywoodi sztárok egy ideig egy percet sem öregednek! Persze, nagyon jó plasztikai sebészek és szépségipari szakemberek segítik őket abban, hogy ezt elhiggyük nekik. Jessica Chastain színésznő például kifejezetten meggyőző.
Forrás: Instagram / Jessica Chastain

A 37 éves sztár Instagram-oldalára posztolt egy fotót középiskolás évkönyvéből. A sztár a hírek szerint klasszikus orrműtéten esett át, amelytől keskenyebb lett az orrnyerge és az orrhegye is. A dögös vörös színésznőt a legjobb női mellékszereplő díjára jelölték (A Most Violent Year), így biztosan ott lesz a gálán. Mi már azt is elképzeltük, hogy egy csillogó, hasat szabadonhagyó pezsgőszínű estélyit adnánk rá. Reméljük, hallgat ránk!

Forrás: MTI/AP/Omar Vega

Hollywoodban létezik jól sikerült plasztika

Korábbi cikkünkben megmutattuk, mi történik akkor, ha túlzásba esik a sebész. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.