Brutál dekoltázst villantott Szecsődi Kari

mell TV2 Szecsődi Kari dekoltázs Megasztár villantás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori énekese ismét bizonyította, hogy bármelyik szexi hölggyel felveszi a versenyt, ha mellekről van szó.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kari a tehetségkutató óta igazi bombanő lett. A szépen lassan nővé átváltozó énekes vadonatúj melleit először mi érinthettük meg. Az eredmény lenyűgöző lett és Kari nem is rejti véka alá bájait, amikor csak tudja, hatalmas, dagadó női melleivel sokkol a Facebookon. Legutóbb például így:

Forrás: facebook/Kari Szecsődi

A rajongók odavannak Kari melléért. "Van ott csöcs anyukááám" – írta valaki, majd más hozzátette: "melldebobással győztél!"

Nem csak a szája fölött szőrös VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150112-nem-csaj-a-bajsza-szoros-vv-edinanak-elarulta-hogy-szoros-meg.htmlA múlt héten már feltettük a kérdést, hogy Edina miért ragaszkodik ennyire a szája fölött levő bajuszkához. Kiderült, az erdélyi lány nem csak itt szőrös...TV + BulvárEz volt az utolsó esélye? A 47 éves Udvarias Anna esett ki a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150111-udvarias-anna-esett-ki-a-rising-star-elo-adasabol.htmlA nézők nem szeretnék tovább Udvarias Annát hallgatni, Kovács Gyopár viszont továbbjutott.TV + Bulvár--Friderikusz helyett Ördög Nóra vezeti Az ének iskoláját - A zsűri is változikhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-ordog-nora-lesz-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-caramel-pedig-zsuritag-kiraly-viktor-helyett.htmlTöbb csere is lesz a tavasszal induló Az ének iskolájában. Friderikusz Sándor helyett Ördög Nóra vezeti a műsort, a zsűriben pedig Caramel értékeli a gyerekeket Király Viktor helyett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.