L.L. Junior el akarja felejteni a balesetet, amit okozott

Forrás: facebook/L.L. Junior -
ittas vezetés baleset bírság L.L. Junior jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior egy hónapja ittasan okozott balesetet, amikor egy kisbusszal ütközött Kőbányán, a rapper bevallotta, nagyon megviselték a történtek.

Ahogy a Life.hu is megírta, L.L. Juniort kórházba kellett szállítani, miután autója egy kamionnal ütközött. A rapper egyelőre még nem tudja, milyen büntetés vár rá, ami lehet maximum két évig terjedő szabadságvesztés, vagy pénzbírság és jogosítványa bevonása. Mivel a balesetben senki nem sérült meg komolyabban, Junior az utóbbiakra számíthat – írja a Bors.

Forrás: facebook/L.L. Junior

„Egy percig sem gondoltam, hogy elkerülhetem a felelősségre vonást, nem is áll szándékomban. Együttműködök a hatóságokkal, a baleset után is én hívtam a rendőröket és a mentőket. Ez egy életre szóló lecke volt, de nem akarok egész életemen át bűnhődni. Kiegyenlítem a büntetést, aztán szeretném elfelejteni. A baleset után eltelt pár nap, mire újra autóba ültem. Egy ilyen eset a vétkest is megviseli" – magyarázta Junior, aki hozzátette, nem bánja, ha bevonják a jogosítványát, mert a fellépésekre eddig is sofőrrel járt.

Egy marék tollpihe mögé rejtette szexi testét Nyári Diahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-nyari-diarol-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojerol-szexi-fotosorozat-keszult-alig-takarja-valami-a.htmlA Barátok közt Hannájáról különleges fotósorozat készült. A fiatal színésznőt ilyen szexinek még sosem láthatták a rajongók.TV + Bulvár--Mit csinál mostanában VV Simon?http://www.life.hu/bulvar/20150115-mit-csinal-mostanaban-vv-simon.htmlA csodabogárnak titulált VV Simonnak a nézők döntése miatt kellett idő előtt elhagynia a luxusbörtönt, miután vitája tettlegességig fajult Vikivel, akinek letépte a ruháját. A fiúról már a beköltözés után kiderült, hogy mintha egy másik bolygóról érkezett volna, valószínűleg ezért is került be a villalakók csapatába. Ma átlagos egyetemistaként éli az életét, tavasszal diplomázik. TV + Bulvár--Majka belátta, nem bírja szusszal a feszített tempóthttp://www.life.hu/bulvar/20150115-majka-rapper-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-belatta-nem-birja-szusszal-a-feszitett-tempot.htmlA rapper úgy döntött, behúzza a kéziféket és egy hosszabb pihenőt tart, mert fontosabb számára a családja és az egészsége.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.