Nagyot fordult a világ Tatár Csillával

Forrás: TV2 -
MTVA frizura TV2 műsorvezető A Dal változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA új üdvöskéje őszintén vallott új életéről, amelyben teljesen más időszámítás köszöntött rá, ezt pedig megújult külsővel is szeretné jelezni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tatár Csilla nem érzi magát idegennek új munkahelyén, az MTVA épületében, hiszen újra találkozhat régi kollégákkal, sőt a büféslány is ismerőse. A műsorvezetőre rátalált a harmónia, a helyén érzi magát és új külsővel lép majd szombaton A Dal élő adásának színpadára – írja a Bors.

Forrás: TV2

„A hajam várhatóan egy kicsit hosszabb lesz, mert már régóta szerettem volna változtatni, de egy entis frizurán nem sokat lehet variálni. Ám ha kicsit növesztem, változatosabb frizurákat készíthet a fodrászom. A nyaklánc- és fülbevalómániám azonban biztos megmarad" – magyarázta Csilla, aki hozzátette: a legfontosabb, hogy tájékozott legyen a versenyzőkkel kapcsolatban, és minden apró részletet tudjon majd a dalokról.

Mi lesz Liluval a ValóVilág után?http://www.life.hu/bulvar/20150119-lilu-a-valovilag-utan-nem-tudni-milyen-munkat-kap-az-rtl-klubtol.htmlNem csak magánélete, de karrierje is válságba került Lilunak? Egyelőre nem tudni, milyen feladatot kap az RTL Klubtól a ValóVilág után...TV + BulvárOrigoNem folytatja Bereczki Zoltán és Pokorny Lia a Játékkészítőthttp://www.life.hu/bulvar/20150119-bereczki-zoltan-szinesz-es-pokorny-lia-szineszno-nem-vennenek-reszt-a-jatekkeszito-cimu-darab.htmlSztárszereplők távoznak a múlt év színházi szenzációjának beharangozott darabból, a Játékkészítőből. Bereczki Zoltán és Pokorny Lia sem vállalná a folytatást.TV + Bulvár--Rising Star: Belefogyott a zuhanyzós szépfiú a versenybehttp://www.life.hu/bulvar/20150117-alaposan-lefogyott-fehervari-gabor-alfred-a-verseny-alatt-8-kilot.htmlFehérvári Gábor Alfréd három éve a zuhanyzó ördöge, csodás testére az első percben felfigyeltek a női szavazók, rekedtes énekhangja mellett. Alfréd alaposan belefogyott a versenybe.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.