„Nem támad fel Magdi anyus!" – interjú a Barátok közt új atyjával

RTL Klub/Nagy Botond -
feltámadás Rozgonyi Ádám Barátok közt visszatérés Fodor Zsóka változás R. Kárpáti Péter Kalamár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt új „főnöke", Rozgonyi Ádám kreatív producer és Thorsten Degen, az UFA Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója adott interjút az Origónak. Beszéltek egyebek mellett a terveikről és arról, visszatérnek-e a kedvelt alapszereplők a sorozatba.

Ez vár rád idén a Barátok köztben!

Hogyan folytatódik 2015-ben a népszerű sorozat? Klikkelj IDEés kiderül!

Ahogy a Life.hu is megírta , izgalmasan indult az újév a Barátok köztben, miután távozott a sorozat „atyja", Kalamár Tamás. Sok szereplőt villámcsapásként ért a hír. Utódja Rozgonyi Ádám lett, aki többször hangsúlyozta már, nem lesznek kirúgások. Most az Origónak mesélt részletesen a folytatásról. Például arról, hogy Magdi anyus és Berényi András – bármennyire is szerették őket a nézők – nem térnek vissza. Ők a történet szerint már nem élnek és nem is fognak „feltámadni."

A Magdi anyust alakító Fodor Zsóka RTL Klub/Nagy Botond

„Én nagyon kedvelem őt, (R. Kárpáti Pétert – a szerk.) mint színészt, de a sztori írói döntés eredménye. Magdi néni felbukkanása álomképként, vagy szellemként egészen más helyzet volt... de egy elhunyt karakter folyamatos jelenléte ellen az én ízlésem tiltakozik" – nyilatkozta Rozgonyi Ádám, akivel a részletes interjút az Origón tudod elolvasni IDE kattintva!

Andy Vajna milliókkal támogatja felesége vállalkozását http://www.life.hu/bulvar/20150121-andy-vajna-producer-kormanybiztos-milliokkal-tamogatja-felesege-vajna-timea-vallalkozasat.html Vajna Tímea vállalkozása milliókkal gazdagodott, férje ugyanis úgy döntött, beszáll a szépségbizniszbe és ezzel értékesebbé teszi a cégét. TV + Bulvár Origo Elment a hangja Tatár Csillának – szombaton debütál a köztévében http://www.life.hu/bulvar/20150121-tatar-csilla-elkapott-egy-influenzavirust-elment-a-hangja-pedig-szombaton-debutal-a-dalban.html Tatár Csilla szombaton lesz először látható a köztévé képernyőjén A Dalban. A műsorvezető azonban néhány nappal a nagy debütálás előtt megnémult. TV + Bulvár Origo S. Nagy István szerelmes szavakkal búcsúzott feleségétől, Csongrádi Katától http://www.life.hu/bulvar/20150121-s-nagy-istvan-dalszovegiro-halala-elott-utolso-szavaival-szerelmet-vallott-felesegenek-csongradi.html Utolsó erejével, halálos ágyán is szerelmet vallott feleségének a legendás dalszövegíró. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.