Dósa Zoltán: „Szörnyű halálos betegnek lenni”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
betegség színész Barátok közt Dósa Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éves a TV2 népszerű sikersorozata, a Jóban Rosszban. A sorozat szereplői szinte együtt öregedtek a karakterükkel, és az ő életük is gyökeres változásokon ment keresztül. Dósa Zoltán a családját is elhozta a sorozat 10. születésnapi partijára.

Dósa Zoltán hat évvel ezelőtt tűnt fel Csillagkúton, mint Halász István, a Kék Macsek nevű bár új tulajdonosa. A színész az évek alatt apuka lett, eljátszott egy haldokló beteget, majd szinte újjászületett a képernyőn. A rengeteg fordulat ellenére nem érzi magát kizsigerelve, sőt izgalommal várja, mit tartogat még a jövő Halász István számára. A Life.hu-nak őszintén mesélt az érzéseiről és a hat év viszontagságairól.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az életem ez alatt a hosszú idő alatt sok újdonságot tartogatott. Szakmailag sokkal több sikert értem el, és az állandó televíziós szereplés hozzászoktatott, hogy ne jöjjek zavarba egy kamera láttán. A sorozat születésnapjának ünneplésére elhoztam magammal a családomat, mert a feleségem már nagyon szerette volna látni a díszleteket, én pedig teljesítettem a kérését. Ő a legnagyobb rajongóm, hiszen ha velem rossz történik a sorozatban, akkor megrendül, ha pedig jó, akkor együtt örül velem. Volt idő a múltban, amikor a sorozatbeli életem egyezést mutatott a való életemmel. Ilyenkor az embert elfogja egy különös érzés, mintha átélné újra azt, ami már megtörtént.

/1501/10__v201512204551

A legnehezebb talán az volt, mikor rákost kellett játszanom a sorozatban. Ilyenkor belegondoltam, hogy milyen is lenne, ha tényleg beteg lennék. Tüdőrákost játszottam, és a sors fintora, hogy én már vagy tíz éve letettem a cigarettát. Egy ilyen karaktert sokkal nehezebb megformálni, mint egy boldog családfőt. Véleményen szerint még rengeteg új csavart tartalmaz a karakterem, de az idő és a sorozat jövője eldönti, mi is lesz az én sorsom” – mesélte a színész.

Gesztesi Károly: "Néha azt érzem, hogy rám írják a szerepet"http://www.life.hu/bulvar/20150121-gesztesi-karoly-a-joba-rosszban-szinesze-lefogyott.htmlGesztesi Károly 2008-ban csatlakozott a TV2 Jóban Rosszban sorozatához, ami a héten ünnepli 10. születésnapját. Gesztesinek a sikersorozatban eltöltött évek további szakmai sikert hoztak, és ebben az időszakban a munka mellett a magánélete is jelentős fordulatot vett. Három év házasság után elvált Liptai Claudiától, akitől kislánya, Panka született, majd egy kisfiú édesapja lett.TV + Bulvár--Schell Judit sokkolta színpadon álló kollégáithttp://www.life.hu/bulvar/20150119-schell-judit-a-thalis-szinpadon-allo-kollegait-sokkolja-ha-kimegy-a-szinpadrol.htmlA színészek a legkülönbözőbb módon reagálnak a színpadon a váratlan szituációkra. Schell Judit megoldása ezekre a kényes helyzetekre teljesen egyedülálló.TV + Bulvár--Búcsúzna rövid hajától Osvárt Andreahttp://www.life.hu/bulvar/20150120--osvart-andrea-szineszno-bucsuzna-rovid-hajatol-hosszura-vagyik.htmlOsvárt Andrea tavaly a legjobb színésznőnek járó szobrocskával térhetett haza a Glamour Women of the Year gáláról. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.