Gazdag Tibor: „Néha otthon is Pongrácz doktor vagyok”

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
Jóban Rosszban orvos Gazdag Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban ezen a héten ünnepli a 10. születésnapját. A sorozat szereplői már-már családtagként dolgoznak együtt, hisz a hosszú évek alatt rengeteg minden történt Csillagkút lakóival.

Gazdag Tibor, a sorozat Pongrácz doktora a kezdetektől részt vesz a Jóban Rosszban életében. Tíz éve alakítja a Csillagvirág klinika egyik alapító tagját, az évek alatt karakterének rengeteg megpróbáltatáson kellett kersztül mennie. A színész már mindent átélt a forgatások alatt, de elmondása szerint szerencsére otthon nem várják ilyen bonyodalmak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az évek alatt sok kolléga hagyta el a sorozatot, és rengeteg érkezett. Ebből kifolyólag számos új embert ismerhettem meg, és játszhattam olyanokkal, akikkel lehet, az életem során sosem lett volna lehetőségem. Ilyen például Haumann Péter. Ez nagy örömet jelentett számomra, és mindig fontos momentum marad az emlékezetemben. Ettől a szereptől kaptam azt a fajta népszerűséget, ami egy színész karrierjében hatalmas előrelépés. Főleg azok az epizódok váltottak ki bennem mélyebb érzelmeket, mikor a sorozatban egy szereplőtársam meghalt" - emlékezett vissza a színész, aki sokszor hazavitte a karaktere problémáit.

/1501/10__v201512204551

"Volt olyan időszak, mikor a karakterem hónapokig egy pincébe volt bezárva. Ezek kimerítő jelenetek voltak, és akadt olyan nap, mikor hazavittem a forgatások alatt rámtelepedő szomorúságot. Két-három hónapot egyedül forgattam, és ez nagyban nehezítette a munkámat, de végül sikerült végigcsinálnunk. Mondhatni ez volt az egyik legnehezebb feladatom a színészi karrierem során. A magánéletemben a hosszú évek alatt felnőttek a gyermekeim, például a nagyfiam kisiskolás volt, most meg már érettségizik. Érdekes, de mikor rákérdeznek náluk, milyen érzés, hogy édesapátok a tévében szerepel, azt válaszolják, hogy semmilyen. Nekik ez már egy mindennapi dolog” – mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.