szépségkirálynő Kelemen Henrietta Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem került be az első 15 közé Vajna Timi szépségkirálynője, Kelemen Henrietta a Miss Universe szépségversenyen. Vajna Timi kissé csalódott, végig úgy gondolta, hogy az első három között fog végezni pártfogoltja. 

A 22 éves kolumbiai Paulina Vega lett a 63. Miss Universe győztese, a magyar versenyző még a legszebb 15 közé sem jutott be. Ezen Vajna Timi kissé meglepődött, ugyanis szerinte a helyszínen és a verseny alatt mindenki Henit favorizálta. Ráadásul ő vezette fel a fürdőruhás felvonulást, amiből Vajnáné messzemenő következtetéseket vont le. De nincs elkenődve.

Fotó: Life.hu

„Kicsit furcsa ez a végeredmény, de nagyon büszke vagyok Henire, és úgy gondolom, minden elfogultság nélkül, hogy bele kellett volna férnie az első háromba. Ha hazaérkezünk, akkor Heni közreműködésével belefogunk a 2015-ös verseny szervezésébe" - mondta Timi a Life.hu-nak.

Forrás: Vajna Tímea

A Life.hu olvasói előzetesen arra szavaztak, hogy a magyar szépség az első 15-be már nem jut be. Sajnos igazuk lett, Miss Universe Hungary nem tudott olyan eredményt elérni, mint Kulcsár Edina. Ő lett a világ második legszebb lánya, ő állhatott az Európa szépe verseny dobogójának legmagasabb fokára.

Volt szépségkirálynő lett a Miss Universe Hungary 2014 győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20140915-kelemen-henrietta-miss-universe-hungary-2014-szepsegverseny-gyoztese.htmlHétfőn este zárt ajtók mögött választották meg a magyar Miss Universe-t. Remegő lábakkal mutatta meg magát pár percre Kelemen Henrietta, Vajna Timi szépségkirálynője, azaz Miss Universe Hungary 2014 cím birtokosa. A 20 éves albertirsai diáklány nem először viselte a legszebbnek járó koronát, 2012-ben őt választották meg Miss Hungarynak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMilyen helyezést ér el a Miss Universe világversenyen Kelemen Henrietta? Kiderült!http://www.life.hu/bulvar/20150105-kelemen-henrietta-a-miss-universe-vilagverseny-helyszinen-miamiban-bikinis-fotozason-vett-reszt.htmlKelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztese már Miamiban, a világverseny helyszínén van. Mekkora esélye van a magyar lánynak a győzelemre? Szavazz!TV + Bulvár--Kulcsár Edina jótékonykodik: árverésre bocsájtja méregdrága vázájáthttp://www.life.hu/bulvar/20141222-kulcsar-edina-arveresre-bocsajtja-a-miss-world-versenyre-keszult-draga-zsolnay-vazat.htmlKulcsár Edina, a világ második legszebb lánya jótékony céllal elárverezi a Miss World versenyre készült drága vázát, amit nemzeti ajándéknak szánt, de végül hazahozott...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.