Létezik rövid hajú szépségkirálynő! Neki kellett volna nyernie a Miss Universe-t

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
szépségkirálynő Halle Berry szépségkirálynő-választás rövid haj Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, de rövid a haja. Ez lehetett az ok, amiért Miss Jamaica nem lehetett világszépe? Valahol tényleg kőbe van az vésve, hogy csak hosszú hajjal nyerhet valaki világversenyt?

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla a kolumbiai szépség nyerte a Miss Universe 2014 címet. A magyar induló, Kelemen Henrietta ugyan gyönyörű volt az elődöntőben, mégsem győzte meg a zsűrit: nem került a 15 legszebb lány közé. Ehhez egyébként Vajna Tímeának is volt hozzáfűznivalója.

Miss Jamaica Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Igazán elégedetlen viszont Miss Jamaica volt. A szépség nagypapája teljesen magán kívül volt attól, hogy gazellatestű unokája nem lehetett a világ legszebb lánya. Szerinte csakis a rövid frizura lehet az oka. Ha viszont így van, miért nem mondják meg, hogy csak hosszú hajú lány nyerhet - tette fel a kérdést.

Forrás: AFP

Miss Jamaica, polgári nevén Kaci Fennel azonban egy győzelmet magáénak tudhatott a világverseny után. A Twitteren sorra érkeztek a posztok, amelyeket a #MissJamaicaShouldHaveWon hashtaggel láttak el. Ezek szerint az internet népe a Halle Berry-frizurás szépséget látta volna inkább nyertesként.

Nyerhet-e valaki világversenyt rövid hajjal?

Miss Kolumbia és Miss Jamaica Forrás: AFP

A Miss Universe döntőjén kevesebb comb villant, mint gondoltukhttp://www.life.hu/trend/20150126-a-miss-universe-dontojen-visszafogottabb-ruhakat-lathattunk.htmlBár jóval kevesebb szándékosan kipakolt mellet láttunk a Miss Universe döntőjén, mint a decemberi Miss Worldön, így is jó néhány dekoltázson megakadt a szemünk. TrendAFPMilyen helyezést ér el a Miss Universe világversenyen Kelemen Henrietta? Kiderült!http://www.life.hu/bulvar/20150105-kelemen-henrietta-a-miss-universe-vilagverseny-helyszinen-miamiban-bikinis-fotozason-vett-reszt.htmlKelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztese már Miamiban, a világverseny helyszínén van. Mekkora esélye van a magyar lánynak a győzelemre? Szavazz!TV + Bulvár--Jóképű sportolóval jár a Miss Universe Hungary győztesehttp://www.life.hu/intim/20140929-kelemen-henrietta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-jansik-szilard-a-ferencvarosi-polocsapat-tagjaval.htmlJansik Szilárd, a ferencvárosi pólócsapat tagja négy éve rabolta el Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztesének szívét.Intim--Volt szépségkirálynő lett a Miss Universe Hungary 2014 győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20140915-kelemen-henrietta-miss-universe-hungary-2014-szepsegverseny-gyoztese.htmlHétfőn este zárt ajtók mögött választották meg a magyar Miss Universe-t. Remegő lábakkal mutatta meg magát pár percre Kelemen Henrietta, Vajna Timi szépségkirálynője, azaz Miss Universe Hungary 2014 cím birtokosa. A 20 éves albertirsai diáklány nem először viselte a legszebbnek járó koronát, 2012-ben őt választották meg Miss Hungarynak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKárpáti Rebeka nem fogadta el a házassági ajánlatothttp://www.life.hu/bulvar/20140804-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-hazassagi-ajanlato-kapott-nem-fogadta-el.htmlKárpáti Rebeka nagyon fiatal, még csak 19 éves, az esküvő gondolata mégsem hozza zavarba. Az viszont annál inkább, hogy szépségkirálynő lévén több, idősebb férfi is a kegyeit keresi, sőt házassági ajánlatot is kapott. Ám ő csak egy férfi, a szerelme kérdésére vár.TV + Bulvár--Vajna Tímea: "Szeretném, ha elfogadnának"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140326-szily-nora-interju-vajna-timeaval.html"Valakinek a valakije” - így vált híressé vagy inkább hírhedtté. Szép. Áldozat. Ifjú feleség. Ítélkezni róla (is) annyira könnyelmű és könnyű. Kíváncsi voltam, kit takar a sablon.Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.