Életveszélybe került Varga Viktor apja

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa -
zuhanás TV2 Thaiföld életveszély sérülés Varga Viktor Édes Élet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravagáns énekes thaiföldi útja majdnem tragédiába torkollott, amikor édesapja lezuhant egy magas szikláról. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagy baj.

Ahogy a Life.hu is megírta, Varga Viktor éppen Thaiföld lenyűgöző tájain barangol édesapjával Jánossal. Sőt, állítólag a szerelem is rátalált az énekesre. Kedden azonban rossz hírek érkeztek, ugyanis Viktor édesapja két emelet magasságból zuhant le egy sziklás falú vízesésbe – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

„A dzsungelt szerettük volna felfedezni. Megpillantottunk egy csodaszép vízesést, amely hatalmas és éles sziklákkal volt övezve. Tudtuk, hogy a megközelítése kockázatos, elég magasan is volt, lehetett vagy hét-nyolc méter, de édesapámmal nem ismerünk lehetetlent, sőt egyenesen imádjuk a kihívásokat. Egyik pillanatról a másikra történt minden. Apa rosszul léphetett, és egyszerűen leesett a sziklaperemről. De nem zuhant nyílegyenesen a mélybe, hanem egymás után vágódott neki a sziklafalból kiálló, éles köveknek, majd végül beleesett a vízbe. Iszonyú volt végignézni, ahogyan esik lefelé, ahogy tehetetlen rongybabaként vágódik neki a szikláknak. Nagyon megijedtem. A legrosszabb az volt az egészben, hogy nem tudtam segíteni neki" – mesélte Viktor, akinek édesapja csodával határos módon „megúszta" egy bordatöréssel, kék-zöld foltokkal és horzsolásokkal.

„Nem tudom elmondani, milyen megkönnyebbülés volt, amikor láttam, hogy evickél ki a vízből. Bekötöttük a sérülését, és azóta jegelem a fájó részeket. Visszagondolva meglehetősen ijesztő, hogy egyik pillanatról a másikra megtörténhet a baj, ráadásul az otthonunktól több mint tízezer kilométerre" – tette hozzá elgondolkozva Viktor, aki a Life.hu-nak elmesélte a kórházi ellátás nem volt tökéletes.

"A kórházi körülmények nem voltak túl jók, de apukám már rendbejött. Mivel ő katona, ezért kőkeményen tűrte a megpróbáltatásokat. Jelenleg Chiang Raiban vagyunk és ma indulunk vissza busszal Bangkokba” – mesélte az énekes.

Fésűs Nelly anyatejét kóstolgatta Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150108-fesus-nelly-anyatejet-kostolta-meg-varga-viktor-a-hal-a-tortan-adasaban.htmlAddig unszolta kérésével az énekes Fésűs Nellyt, hogy a színésznő – családja beleegyezésével – a saját anyatejét szolgálta fel különleges fogásként a Hal a tortán adásában. TV + BulvárVarga Viktornak egy hatalmas szörny akadt a horgárahttp://www.life.hu/bulvar/20140714-varga-viktor-es-cinthya-dictator-az-edes-elet-sztarjai-nyaralasuk-alatt-egy-hatalmas-polippal.htmlVajon honnan akasztotta le a hatalmas polipot Viktor, amellyel vidáman pózolt kedvesével, Cinthyával? A párnak még a nyaralása sem hétköznapi, mindig történik velük valami különös.TV + Bulvár--Varga Viktor majomként pózolt Thaiföldön egy pálmafán http://www.life.hu/bulvar/20150116-varga-viktor-enekes-a-tv2-edes-elet-sztarja-majomkent-pozolt-thaifoldon-egy-palmafan.htmlAz extrém énekes megérkezett Thaiföldre, ahonnan magához hűen látványos fotókat posztolgat közösségi oldalán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.