Felmentette a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét - A műsorvezető a Facebookján reagált

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka családon belüli erőszak bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán írta le véleményét a magyar igazságszolgáltatásról Demcsák Zsuzsa. A házasságáról korábban könyvet is írt műsorvezető férjét felmenették, most pedig nem tagadja: retteg. 

Demcsák Zsuzsa volt férjét az ellene indított büntetőperben a szerdai ítélethirdetésen minden vádpont alól felmentették. Kiss Józsefet rongálással, lopással és súlyos testi sértés kísérletével vádolta meg előzőleg a Mokka műsorvezetője.

A bíróság indoklása szerint - tudta meg a Blikk - ugyanis a férfi által megrongált tárgyak a házastársak közös vagyonát képezték, a saját tulajdonával pedig azt tesz az ember, amit akar.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Zsuzsa hivatalos Facebook-oldalán reagált a bírósági döntésre:

"Ma megtanultam, mi is az igazságszolgáltatás a családon belüli erőszak kapcsán. Ez ma a magyar valóság. Azt gondolom, hogy a magyar bíróság ugyanazt tette velem, mint sok, a családon belüli erőszakot elszenvedő nőtársammal. Ha nem látta senki a verést, ha a fizikai terror nem szemtanuk előtt történt, akkor a bíróság nem védi meg az erőszakot elszenvedőt. Akkor tovább marad a rettegés, a volt férj bosszúja sokáig tart, félhetek majd attól is, hogy ország-világ előtt tovább mocskol, miközben a gyermekeit nevelem, tanítom, eltartom egyedül, az ő segítsége nélkül.Engem a törvény kötelez, őt nem. Rettegjetek nőtársaim, de ugyanakkor legyünk bátrak!" - tette közzé Demcsák Zsuzsa, majd az alábbiakat is hozzáfűzte: "Nem hiszem el, hogy rettegésben kell élnem továbbra is. Két kitűnő tanuló, sikerekben gazdag, csodálatos gyereket nevelek, akikekkel minden este a lecke és a vacsora után egyútt bújunk ágyba, egymás kezét fogva alszunk el. Magammal semmit sem törődöm, de ez nem is számít. Jön egy ember, akinek szeretni kéne őket, aki papíron az apjuk és megfenyeget, hogy elveszi őket, amikor a havi 20e forintos tartásdíjat sem fizeti. Hol élünk, hogy nekem kell rettegnem? Ki véd meg engem??? Ki véd meg minket? Ki segít????"

Könyvben rántotta le a leplet házasságáról

Demcsák Zsuzsa Másik életem címmel írt könyvet, amelyben házasságáról és annak felbomlásáról is mesél. A műsorvezető nem titkolt célja volt, hogy erőt adjon sorstársainak, és hitet, hogy sosem késő kiszállni egy rossz kapcsolatból.
"Megfogadtam, hogy ebben a könyvben csakis az igazat mondom, az igaz­sághoz pedig az is hozzátartozik, hogy kizárólag a várandósság miatt házasodtunk össze. Bár fontosak számomra a tradíciók, ma már nem tennék így, hiszen egy rossz házasság még inkább megviselheti a születendő gyermeket" - olvasható a könyvben. "Telefonon beszéltünk, amikor először mondtam neki, hogy szerintem össze kellene házasodnunk, és ezzel ő is egyetértett. Később pedig egy mélygarázsban állva, kissé kétségbeesetten próbáltam jelezni, hogy ha már hamarosan esküvőnk lesz, legalább legyen egy mondat, amivel megkéri a kezem, hogy nőnek érezhessem magam (...). Nem tette meg. Gyűrűt is csak a legutolsó pillanatban választottunk. Az esküvőt megszervezte édesanyám, én beestem egy divattervezőhöz, és kikölcsönöztem az első ruhát, amit rám adott, a helyszínre tartva pedig a Fiumei úti sírkertnél választottam magamnak virágot (...)." - emlékszik vissza Zsuzsa arra a kapcsolatra, amely később féltékenységbe és bántalmazásba torkollott.

Nem csupán Demcsák Zsuzsa, hanem más magyar hírességek is piacra dobtak celebkönyveket a közelmúltban. Ha tudni akarod, hogy kiknek az írásait keresheted a könyvesboltokban, kattints ide!

"Soha nem bántottam a volt feleségemet" - Demcsák Zsuzsa férje megszólalhttp://www.life.hu/bulvar/20141206-demcsak-zsuzsa-ferje-jozsef-azt-allitja-soha-nem-bantotta-volt-feleseget.htmlDemcsák Zsuzsa volt férjéről túl sokat nem lehet tudni, amennyit igen, azt is csupán a műsorvezetőnő vallomásaiból. József most valamiért úgy érezte, neki is el kell mondania a saját verzióját. TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoSzuperszexi felsőben mokkázott Demcsák Zsuzsa - A férfinézők ettől biztosan felébredtekhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokkajaban-szexis-pant-nelkuli-felsot-viselt.htmlNagyon odatették magukat csütörtökön reggel a Mokka stylistjai. Demcsák Zsuzsa öltözéke a legforróbb nyári napokat idézte, a tévénéző férfiak pedig a hűvös reggel ellenére egészen biztosan kimelegedtek egy pillanatra a látványától.TV + BulvárOrigoHódolója akadt Demcsák Zsuzsánakhttp://www.life.hu/intim/20140107-a-tv2-mokka-musorvezetojet-demcsak-zsuzsat-titokzatos-ferfi-ostromolja.htmlTitokzatos férfi ostromolja Demcsák Zsuzsát. Ám hiába a virágcsokor, a szép műsorvezető egyelőre minden randevúra nemet mond. Ahogy a Life.hu is megírta, az elsöprő szerelemre vár. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.