Aleska Diamond kórházba került a Hal a tortán adása után

Forrás: aleska.org -
Flour Tomi TV2 Hal a tortán kiszáradás gyomorrontás pornószínész kórház Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi vacsorája után kemény éjszakája volt Aleskának, aki annyira kiszáradt, hogy kórházban kötött ki.

Fluor Tomi vendégeit egy különleges vacsorára invitálta, ami vasutas hangulatban telt, ezért rántott húsos szendvicset, csalamádét, hamburgert és islert tálalt fel. Mivel Aleska nem eszik húst, ezért be kellett érnie egy furcsa ízű salátával, ami hamar éreztette a hatását – írja a Bors.

Forrás: aleska.org

"Volt egy saláta, amiből csak én ettem, Tomi egy étteremből rendelte. Kicsit furcsa íze volt a sajtnak, és már vacsora közben éreztem, hogy valami nincs rendben" – emlékezett vissza Aleska, aki a vendégséget követően az éjszaka nagy részét a fürdőszobában töltötte.

"Teljesen kiszáradtam reggelre, nagyon legyengültem. Anyukám hívta ki hozzám az ügyeletet, azt javasolták, hogy a biztonság kedvéért feküdjek be a kórházba. Infúziót kaptam, és pár nap pihenésre volt szükségem" – mesélte az egykori pornósztár, aki még mindig nem nyerte vissza régi erejét.

A lap felkereste a rosszullét közvetett okozóját, Tomit, aki értetlenül áll az eset előtt: "Elképzelhető, hogy a sajtban volt valami, de inkább az egész hetet okolnám a rosszullétért. Összevissza ettünk mindent" – nevetett zavartan Tomi.

Velük indul a nap: Dudás Ádám elárulta, miért reggelizik, ha nem is éheshttp://www.life.hu/bulvar/20150108-dudas-adam-a-tenyek-reggel-musorvezetoje-azert-reggelizik-hogy-ne-korogjon-a-gyomra-adasban.htmlKimondva is elég borzasztó az az időpont, mikor sok más munkába induló dolgozó mellett Dudás Ádám ébresztőórája is megcsörren azokon a reggeleken, amikor a TV2-n tőle halljuk a híreket a Tények Reggelben. A híradós nemrég új szokást vett fel, hogy könnyebben kezdődjön a napja.TV + BulvárOrigoBarátok közt: Nem barátkozik a producer egykori "nagy családjával"http://www.life.hu/bulvar/20150129-nem-baratkozik-a-baratok-kozt-egykori-producere-kalamar-tamas-egykori-csaladjaval.htmlTöbbször is elhangzott az elmúlt évek során, hogy a Barátok közt színészei sohasem úgy érezték magukat a sorozatban, mint egy munkahelyen. Inkább olyanok voltak, mint egy nagy család. Ezért is meglepő, hogy mióta Kalamár Tamás producer nem része a sorozatnak, nem tartja a kapcsolatot egykori kollegáival. TV + Bulvár--Dőzsölés, fetrengés munka nélkül - Ettől híznak a ValóVilág 7 játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20150129-a-valovilag7-jatekosai-dozsolnek-es-hiznak.htmlHa csak nincsenek büntetésben, vagy nem tematikus hetet tartanak, amelynek része a földi javak megvonása, mindent megkapnak a villalakók, amit csak akarnak, ételt és szépészeti szereket egyaránt. TV + BulvárÍgy nyaralnak a celebek: Vámos Erika bejárta Ázsiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150128-vamos-erika-bejarta-azsiat-kambodzsat-es-thaifoldet.htmlVámos Erika egy hónapos ázsiai körutazáson vett részt, bejárta Kambodzsát és Thaiföldet. A TV2 műsorvezetője úgy érezte, rengeteg fontos, halaszthatatlan dolga van még a világban, így nekiállt beutazni a világ keleti felét.TV + BulvárOrigoÉlete végéig a zárt osztályon marad BB Évihttp://www.life.hu/bulvar/20150129-bb-evi-meg-mindig-pszichiatrian-van-edesanyja-szerint-orokre.htmlMár a családja sem reménykedik abban, hogy BB Évi valaha is rendbe jön. Bár édesanyja sokáig hitt a gyógyulásában, mára belátta, nincs remény.TV + Bulvár--Hatalmasak lettek VV Éva mellei - Cseles fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20150128-vv-eva-hatalmas-melleit-szexis-foton-mutatta-meg.htmlKimaxolta a szexisséget Baukó VV Éva. De mitől ekkorák a cickói? TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.