szépségkirálynőválasztás korona szépségkirálynő udvarhölgy Miss Amazonas botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr fordulatot vett a Miss Amazonas szépségverseny döntője, amikor az egyik udvarhölgy képtelen volt elfogadni, hogy nem őt választották a legszebbnek. Ilyen reakciót még nem láttál!

Sheislane Hayalla nem tudott beletörődni, hogy Carol Toledo fejére került a korona, és nem az övére. A nő egész egyszerűen nekiesett a ceremónia alatt a királynőnek, letépte ellenfele fejéről a koronát és a színpadra dobta. Majd ünnepeltette magát kicsit a közönséggel.

Facebookján azt írja, nem bánta meg, hogy ilyen módon fejezte ki a véleményét, ugyanis szerinte nem volt tiszta és őszinte a ceremónia.

Nézd meg az egészen szürreális jelenetet!

Missy Elliott ellopta a show-t Katy Perry elől – Pillants be a Super Bowl showjába!http://www.life.hu/news/20150202-a-super-bowl-showjan-fellepett-katy-perry-missy-elliott-lenny-kravitz-a-nezoteren-ott-ult-britney.htmlAz amerikaifutball-bajnokságnál csak a mérkőzést megelőző és a félidei showműsort követik többen nyomon. Mutatjuk, mely világsztárjaink voltak felelősek a hangulatért a színpadon, és kik élvezték a nézőtér soraiból a Super Bowl-t.News--Angela Merkel tudja, mi a menő - Így szelfizik a német kancellárhttp://www.life.hu/news/20150130-angela-merkel-szelfizett-a-focicsapattal-es-tinedzserekkel-is.htmlAngela Merkel február 2-án Budapestre látogat. Összegyűjtöttük a kancellárasszony legviccesebb szelfijeit.News--Vacogás vagy izzadás? Most megtudhatod, miért fázol állandóanhttp://www.life.hu/news/20150130-izzadas-vagy-vacogas-sok-mindentol-fugg-a-husegerzetunk.htmlMegvan a válasz arra a kérdésre, miért fordulhat elő az, hogy van, aki mindig fázik, másoknak pedig állandóan melegük van.News--Whitney Houston lányát eszméletlenül találták a fürdőkádbanhttp://www.life.hu/news/20150201-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt-eszmeletlenul-talaltak-a-furdokadban.htmlWhitney Houston lányát eszméletlenül találták fürdőkádjában. A szombaton történt eset kísértetiesen emlékeztet a három éve elhunyt világhírű énekesnő halálának körülményeire.NewsAFPTe bedugnál egy levágott ujjat a laptopodba?http://www.life.hu/news/20150130-levagott-ujjaknak-kinezo-pendriveot-keszitett-justin-poulsen-fotos.htmlLevágott ujjaknak kinéző pendrive-okat készített egy kreatív fotós, hogy így reklámozza új projektjét. Menő vagy morbid?NewsOrigoVicces érvek, miért nem tesz jót a túl sok zuhanyzáshttp://www.life.hu/news/20150130-a-tul-sok-zuhanyzas-art-a-bornek-vicces-ervek-a-keves-tusolas-mellett.htmlTovább megmarad a festett hajszíned, spórolsz a vízzel és az időddel – csak néhány példa, milyen előnyökkel járhat, ha kevesebbet tusolsz. Figyelem, nem kell mindent véresen komolyan venni!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.