Mi történt Keresztes Ildikó szájával - Baleset vagy szépészeti beavatkozás?

Nagy Sanyi TV2 Hal a tortán plasztika Keresztes Ildikó Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepődtek Keresztes Ildikó vacsoráján a Hal a tortán szereplői. Az énekesnő duzzad ajkakkal várta a vendégeket, akik először plasztikai beavatkozásra gyanakodtak. Az énekesnő felvilágosította a többieket, hogy teljesen másról van szó.

Bizarrul duzzadt ajkával sokkolta vendégeit Keresztes Ildikó, aki a Hal a tortán műsor házigazdájaként fogadta otthonában Koós Rékát, Nagy Sanyit, Vastag Tomit és Bigát, akik rögtön szóvá is tették.

"Nem tudom nem észrevenni, hogy Csőrike feelinged van. De ez most mitől?" - jegyezte meg Nagy Sanyi, Koós Réka pedig kíváncsian méregette Ildikót és nem titkolta, plasztikai beavatkozást sejtett a háttérben. "Látszott a száján, hogy valami nincs rendben vele. Az nem lehet, hogy csak a felül, a tetejét csináltatta meg, és ilyen furcsán sikerült?" – lamentált.

"Wellnessezni voltam vidéken, két napig ettünk-ittunk, mint az állat. Éjszaka egyszer csak felébredtem, kivert a víz, rosszul voltam. Bementem a klotyóba és onnan másodpercek töredéke alatt akartam visszajutni az ágyba és azt hiszem, elájultam. Brutálisan néz ki, ugye?" – magyarázta Ildikó, hogy valószínűleg esés közben sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.