valóvilág Kiszel Tünde Story-gála 2015 Alekosz Story Gála meghívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde után Alekosz is jelezte, nem kapott meghívót a Story magazin nagyszabású partijára, mert „persona non grata"-nak nyilvánították.

Ahogy a Life.hu is megírta, az idén közéleti eseménnyé szeretnék emelni a tradicionális celebgálát és sok újdonságot terveznek. A nívós eseményre azonban Kiszel Tündét és több celebet nem hívtak meg. A celebnagyasszony után Alekosz is morgolódik a történtek miatt. Szó szerint idézzük bejegyzését:

Forrás: Facebook/Való Világ

"Szalai Vivien, a Story-magazin főszerkesztője, külső nyomásra persona non grata-nak nyilvánított engem a 2015-ös Story-Gálával kapcsolatban. Amikor tegnap jeleztem felé, hogy nem kaptam meghívót, készségesen türelmet kért és intézkedéséről biztosított. Kinevezésekor megígérte, hogy ott leszek, ha rajta múlik. Ma közölte: Nem tud segíteni. Akkor még sem rajta múlik? Kinek állhat érdekében nyomást gyakorolni a Story-magazin főszerkesztőjére velem kapcsolatban és miért? Vagy ez csak pusztán a főszerkesztő asszony döntése volt? Kérdésemre a főszerkesztő asszony miért nem válaszolta meg nekem ezeket a kérdéseket? Az alap kérdés pedig csak az: Miért nem gondolt rám alapból?" – írta Alekosz a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.