Nyugi! Nem maradunk valóságshow nélkül - Nyakunkon az Éden Hotel

TV2 valóságshow Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még javában tart a ValóVilág7, de máris kezdhetünk felkészülni az új valóságshow érkezésére. Hamarosan indul az Éden Hotel.

Február 13-án kezdődik a Horváth Éva helyett Berki Krisztián műsorvezetésével az Éden Hotel a TV2-n. Costa Rica pálmafái között küzdenek egymással a főnyereményért a játékosok. Nézői szavazatok helyett csak az ő döntésük számít, kit nem akarnak maguk között látni többet.

Costa Rica Berki szemével

Novemberben a műsorvezető bejelentkezett a forgatás helyszínéről. ITT elolvashatod a teljes cikket, amelyben elmondja, milyen volt a családja nélkül töltött három hónap az édenben.

Ha már elfelejtetted az előző széria játékosait, nosztalgiázz egy kicsit!

Costa Rica: a színek, az ízek és a boldogság országahttp://www.life.hu/lifeutazas/20141011-costa-rica-utazas-manuel-antonio-nemzeti-park-arenal-vulkan-csendes-ocean-es-karib-tenger.htmlHa az ember Costa Ricán jár, szinte megáll az idő. Ebben az országban nincs nagy jelentősége sem a napoknak, sem az óráknak, a sietség és a stressz fogalmát pedig nem ismerik az itteniek. Costa Ricát gyakran nevezik a világ legboldogabb országának, nem véletlenül: az itt eltöltött két hetem alatt tényleg mindenki olyan kedves, barátságos és boldog volt, amihez foghatót még soha, sehol nem tapasztaltam.Utazás--"Neki tényleg van stílusa" - Berki Krisztián stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20141021-vajda-alexandra-szemelyi-stylist-mesel-arrol-milyen-berki-krisztiant-az-edes-elet-sztarjat.htmlManapság egyre népszerűbb a personal shopping, vagyis a személyi vásárlás. Sokan azért választják, hogy rátaláljanak a stílusukra, mások pedig az életük egy megváltozott szakaszában akarnak teljes gardróbfrissítést – árulja el Vajda Alexandra, aki mostanában Berki Krisztiánnal dolgozik együtt. A magyar férfiak öltözködéséről, stílusról és persze az Édes Élet sztárjáról faggattuk a 28 éves stylistot.Trend--Berki Krisztián pucérkodó képet posztolt - kislányával pancsizikhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-berki-krisztian-kislanyaval-furdik-fotot-posztolt-rola.htmlA sokszor meghökkenésre okot adó hazai celebünk egy új fotóval ismét kivívta, hogy feszültséget keltsen maga körül.TV + Bulvár--“Mindjárt lemegyek S-alakba!” – VV Fanni legjobb aranyköpéseihttp://www.life.hu/bulvar/20150202-vv-fanni-a-valo-vilag-7-jatekosanak-legjobb-aranykopesei.htmlA Való Világ boglyasfejű szűzpöcke nem kevés vidám pillanatot okozott a nézőknek, ráadásul életreszóló bölcsességeket és egészen új szavakat is megtanulhattunk tőle, mint az empátiaszavazás és a stesztoszteron. Összegyűjtöttük kedvenc mondatainkat a villa nyúlnőjétől.TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Mihalik Enikő St. Lucián mutatta meg dögös testéthttp://www.life.hu/bulvar/20150126-mihalik-eniko-st-lucian-nyaralt-januarban.htmlA világhírű magyar topmodell St. Luciában, a Karib-szigetek egyik leglátogatottabb turistaparadicsomában pihente ki a kifutók fáradalmait.TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Istenes Bence Costa Ricán lazíthttp://www.life.hu/bulvar/20150126-istenes-bence-costa-rican-nyaral.htmlA ValóVilág műsorvezetőjét egy ideig nem láthatjuk a képernyőn, hiszen éppen Costa Rica tengerpartjain piheni ki a műsorvezetés fáradalmait, ezzel magára hagyva műsorvezetőtársát, Lilut.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.