Kedvenc fotónk a Story-gáláról: Majka szelfije elölről-hátulról

Forrás: facebook.com/majkahivatalos -
színpad szelfi Story-gála 2015 Majka Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton rendezték meg a Story-gálát, ahol minden magyar sztár és celeb ott volt - már, akit meghívtak. A kedvenc fotónk Majkáról készült.

A TV2 műsorvezetője díjat vett át a színpadon, amikor gyors lőtt is egy szelfit. Ezt így láttuk mi.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Amikor leért a színpadról, akkor pedig posztolta is a rajongóinak. Ezt látták ők.

/1502/Story20152873139/1502/A_Sto201528103713
Ki viselete a legemlékezetesebb ruhát a Story-gálán? Most te döntheted el!http://www.life.hu/trend/20150208-milyen-ruhakat-viseltek-a-sztarok-a-story-galan-szavazas-es-fotok.htmlGörög Zita tényleg mellbimbót villantott? Medveczky Ilona otthon hagyta a nadrágját? Most akkor Muri Enikő nem tudja, mit illik felvenni a Story-gálára, vagy a többiek? A Life.hu megmutatja a 10 feledhetetlen ruhát, amiről most te mondhatsz véleményt.TrendOrigoBombariadó és villantás okoztak izgalmat a 16. Story-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20150207-16-story-otcsillag-dijatado-gala-percrol-percre-tudositas-fotokkal.htmlNem csak Görög Zita (szinte) villantása okozott izgalmakat a Story-gálán, de az is, hogy a díjátadó ceremónia és a vacsora között technikai szünetet kellett tartani - bombariadó miatt. Körülbelül fél óra után minden úgy folytatódott, ahogy kell. A Life.hu percről percre közvetítette az eseményeket. Ha kíváncsi vagy, mi történt az év egyik legnagyobb celebbuliján, olvass tovább, mert napokig úgyis mindenki erről beszél majd.Percről percreOrigoElérkezett a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gálahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-16-story-otcsillag-dijatado-gala-ahol-dijazzak-a-legjobbakat-es-conchita-wurst-lep-fel.htmlOperabál már nincs, a Story Ötcsillag Díjátadó Gála pedig idéntől közéleti eseménnyé szeretné avanzsálni magát. Nem csoda, ha szinte minden médiaszereplő igyekezett meghívót kapni. Volt, akinek sikerült. Volt, akinek nem. A helyszínen lesznek a Life.hu munkatársai is, hogy megmutathassunk mindent.TV + BulvárOrigoSzexisen kivágott, hófehér ruhában megy a Story-gálára Barátok közt szingli sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150207-nagy-alexandra-a-baratok-kozt-sztarja-szexisen-kivagott-hofeher-ruhaban-megy-a-baratok-kozt-sztarja.htmlFacebook oldalának tanúsága szerint Szerbiában készül a ma esti Story-gálára a Barátok Közt szexi színésznője.IntimOrigoConchita Wurst nádszálvékonyan dalolt a Story-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20150207-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-az-osztrak-conchita-wurst-is-fellepett-a-story-galan.htmlA 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, az osztrák Conchita Wurst is fellépett a Story-gálán.TV + BulvárOrigoTatár Csilla nem megy el a Story-gálára, Demcsák pedig kötelességből vesz részthttp://www.life.hu/bulvar/20150205-tatar-csilla-nem-megy-el-a-story-galara-demcsak-pedig-musort-vezet.htmlTatár Csilla úgy döntött, nem megy el a Story-gálára, miután a magazin - állítása szerint - visszaélt a bizalmával. Demcsák Zsuzsa, aki a gála műsorvezetője lesz, csütörtöki Facebook-kirohanása ellenére is a gála egyik műsorvezetője lesz.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.