Felosztották Csala Zsuzsa vagyonát

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
halál ház felosztás komika vagyon hagyatéki eljárás Csala Zsuzsa végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csala Zsuzsa vagyonát felosztották. A tavaly elhunyt színésznő százmilliós vagyont hagyott maga után.

Csala Zsuzsa már majdnem egy éve, 2014. február 22-én hunyt el. A Jászai Mari-díjas színésznőt csak fél év után helyezték örök nyugalomba, novemberben megtalálták a végrendeletét is. Most pedig lezárult a hagyatéki tárgyalás, amelyen a komika csaknem százmilliós vagyonát osztották el – számol be a Bors.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Mivel nem voltak gyerekei, a színésznő elhunyt testvére, Márta fia és lánya – Csala Zsuzsa szeretett keresztgyermekei – örökölték a vagyont, de egyetlen élő testvérének, Csillának is jutott az ingóságaiból.

„A házat Dóri kapta, mert Péternek már van két-három lakása, a vagyontárgyakon viszont osztoznak. Nekem megmaradt a testvérem autója, mivel azt elfelejtette beleírni a végrendeletbe, de végül úgy állapodtunk meg, hogy az a nagyobbik fiamé lett" – mondta a lapnak Csala Csilla, aki rokonaival már azt is megbeszélte, kié legyen a híres dunaalmási ház, ahol most ők laknak a férjével.

„Márti gyerekei és az én két gyerekem kapja majd meg. Mindannyian mérnökök" – tette hozzá Csilla.

Iszak Eszti: "Legalább a dalok jók voltak" - íme, az első reakciók A szürkéről celebjeinktőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-iszak-eszti-musorvezeto-moziban-nezte-meg-a-szurke-otven-arnyalatat-dukai-regina-pedig-magara-vette.htmlJönnek A szürke-szelfik! Csütörtök este lesz a film hivatalos hazai premierje, de a szerencsések, például Iszak Eszti már látták a mozit. Csütörtökön a Life.hu szerkesztősége is teszteli a filmet és csatlakozva sztárjainkhoz megírjuk majd a véleményünket.TV + BulvárOrigoFésűs Nelly szülés után máris bombaformában bulizotthttp://www.life.hu/bulvar/20150212-fesus-nelly-szules-utan-maris-bombaformaban-bulizott.htmlNégy hónappal kislánya születése után kirobbanó formában van Fésűs Nelly.TV + BulvárOrigoMint egy szépségkirálynő - megmutatta karcsú combját Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20150210-sarka-kata-ujabb-csodaszep-fotot-rakott-fel-magarol-facebook-oldalara.htmlSarka Kata legutóbb a Story-gálán tündökölt, most pedig a közösségi oldalának rajongóit hozta lázba egy-egy gyönyörű felvétellel.TV + Bulvár--Uhrin Benedek fia megtörten nyilatkozott: "A kezeim között halt meg az édesapám"http://www.life.hu/bulvar/20150211-uhrin-benedek-enekes-fiai-karjai-kozott-halt-meg-sok-szenvedes-utan.htmlUhrin Benedek 93 éves korában, sok szenvedés után, fia kezei között ment el. TV + BulvárMTI/Nagy LajosFérfiromantika élő adásban! Aurelio sírt, Istenes Bence felitattahttp://www.life.hu/bulvar/20150211-aurelio-az-rtl-klub-belevalovilag-musorvezetoje-sirt-istenes-bence-a-valovilag7-musorvezetoje.htmlÉlő adásban packázott egymással a ValóVilág6 győztese és Istenes Bence, a megható pillanatok magukért beszélnek.TV + Bulvár--Újabb leleplezés! A Tha Shudras gitárosát maszk nélkül kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/bulvar/20150211-az-rtl-klub-x-faktor-musorabol-ismert-tha-shudras-egyuttes-tom-driver-nevu-gitarosat-maszk-nelkul.htmlTrap kapitány után most Tom Driverről, a Tha Shudras gitárosáról rántották le a leplet, akarjuk mondani a maszkot és ráadásul még szerelmes is lett a srác, nem is akárkibe!TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.