Lagzi Lajcsi újra zenés műsort kaphat a TV2-n

Forrás: RTL Sajtóklub -
mulatós zene TV2 trombita mulatós műsor Lagzi Lajcsi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos állítólag a TV2-vel tárgyal új műsora kapcsán, így lehet, hogy a híres trombitás ismét a kereskedelmi tévé képernyőjén dáridózik majd.

Lajcsi Hajdú Péterrel folytatott titkos tárgyalásokat a TV2 székházában. Állítólag néhány hónapon belül debütál önálló zenés műsora. A csatorna egyelőre nem tett bejelentést a készülő showról, a főszereplő azonban a Blikk kérdésére nem tagadta le, hogy valamire készül.

Forrás: RTL Sajtóklub

„A TV2 alapító tagjaként mindig is visszahúzott a szívem a csatornához. A hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom" – mondta szűkszavúan a sztár, és hozzátette: már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, mire készülnek.

A TV2 kommunikációs vezetője így reagált a hírre:
„Konkrétumokat korai lenne mondani, de nincs kizárva, hogy a TV2 Csoport valamelyik csatornáján találkozhatnak a nézők hasonló műsorral" – reagált Koltay Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.