ValóVilág7: Vegyes érzelmek - Így fogadták a nézők VV Edina kiesését - "Addig neked szurkoltam, amíg nem feküdtél alá"

VV Edina Való Világ 7 VV7 Való Világ párbaj kiesés kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edina kiesése a ValóVilágból vegyes érzelmeket váltott ki rajongóiból és Laci táborából is. Közösségi oldalaik kommentjeiből szemezgettünk. 

Még saját rajongói közül is sokan Edinát okolják kiesése miatt, a legtöbben a szabályszegő szaunaszexért haragudtak meg a baróti lányra. "Kellett neked szexbe keveredni, és bujkálni! Éppen ezért szavaztam inkább Lacira" - írja az egyik kommentelő, de rajta kívül még sokan ugyanezen az állásponton vannak. "Megérdemelted, hogy kiestél, jobb lett volna, ha rendesen harcolsz az ellen a patkányarcú ellen. Addig neked szurkoltam, amíg nem feküdtél alá" - sajnálkozott Edina közösségi oldala üzenőfalán a lány egyik volt szurkolója.

Kevés volt a kukkolás és a szex...

Összefoglaltuk Edina néhány legemlékezetesebb pillanatát. Idézd fel ezeket ITT!

Akik nem Edinát okolják a büntetés-párbajért, azok is két táborra szakadtak. Vannak, akik Lacit mihamarabb a villán kívül szeretnék tudni, de vannak, akik mostantól érte kampányolnak, ha már kedvencük, Edina kiesett. "Remélem, hogy aki eddig Edinát támogatta, ezután Lacit fogja! Mert az ellenszavazó tabor miatt esett ki Edina, nem azért, mert Laci egymagában olyan erős. Úgyhogy most mutassuk meg, hogy igenis erős tud lenni... Hajrá Laciiiii!"

Forrás: RTLKLUB

"Remélem, kiesel, te mocsok, miattad esett ki a szerelmed, nincs most bűntudatod?" - kérdezi VV Laci ellenszurkolója a Facebookon. "Lekulantottad a kalapács nyelét, mehetsz haza csinálj belőle habarcsot." - tanácsolják Edinának.

Kutyavilág vár mostantól Lacira?

Már nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka életehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-remek-haziasszony-lett-a-kiralynobol-karpati-rebekabol.htmlVisszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.TV + BulvárOrigoA Rising Star győztese, Várhegyi Lucas Palmirahttp://www.life.hu/bulvar/20150215-a-rising-star-gyoztese-varhegyi-lucas-palmira.htmlMár a kezdetektől a Rising Star egyik nagy esélyesének tartották Várhegyi Lucas Palmirát. A félvér énekesnő a döntőben mindhárom fiút maga mögé utasította. TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoBetegen vezeti a Rising Star döntőjét Majkahttp://www.life.hu/bulvar/20150215-betegen-vezeti-a-rising-star-dontojet-majka.htmlElkapta az influenzát a Rising Star férfi műsorvezetőjét, Majkát is. A döntőről persze nem hiányozhat, és profi lévén nem is látszik majd rajta semmi. Mi pedig innen kívánunk jobbulást neki. TV + BulvárBulvárRAP Hegyi Rolival: "Kiszel Tünde a tortába harapna"http://www.life.hu/bulvar/20150215-bulvarrap-hegyi-rolival-dobo-katarol-kiszel-tunderol-alekoszrol-rihannarol-palvin-barbirol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Tóth Vera kiesett A Dalból - Húga, Gabi a Facebookon fakadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20150214-toth-vera-kiesett-a-dal-kozepdontojebol.htmlMegtörtént az, amire csak kevesen számítottak: Tóth Verának véget ért A Dal. Már biztos, hogy nem ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.