Demcsák Zsuzsa érzékenység TV2 Hal a tortán válás Bebe családon belüli erőszak Bangó Margit Fásy Ádám Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit vigasztalta meg a műsorvezetőt, aki elérzékenyült, amikor a múltja szóba került. 

A Hal a tortán adásban az első estén megtalálták a közös hangot a vacsorasztalt körbeülő sztárok: Demcsák Zsuzsa, Bangó Margit, Bebe, Fásy Ádám és Király Viktor. Amikor Zsuzsa az elmúlt időszak történéseiről mesélt elérzékenyült és Bangó Margit vigasztalta meg – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Hal a tortán

„Tisztában voltam azzal, hogy ezt a témát nem lehet elkerülni, és éppen ezért nem is akartam. Ha kérdeztek, válaszoltam rá. Persze olykor én is elérzékenyültem, amit Margit azonnal észrevett, és olyankor nagyon kedvesen megvigasztalt. Valóban olyan volt, mint egy édesanya, aki tudja, mikor van szüksége ölelésre a másiknak" – mondta Demcsák Zsuzsa.

„Az első este mindig a kritikus, hiszen ilyenkor dől el, működik-e a csapattagok között a kémia. Nálunk működött, és senki részéről nem éreztem, hogy ítélkezett volna. Összességében nagyon jól sikerült hét volt" – tette hozzá Zsuzsa.

Várhegyi Lucas Palmira: "Nem vagyok egy érzelmes, puszilgatós, ölelgetős lány"http://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-nem-akar-elszakadni-versenytarsaitol.htmlA 18 éves tanulólány egy plázából indult el a világot jelentő deszkák meghódítására, és nyertemeg a TV2 Rising Star című tehetségkutatóját. Egyszer kiesett, majd a nézők visszaszavazták, és csak néhány szavazat különbséggel nyerte meg a versenyt. Mit gondol a győzelméről az érettségi előtt álló tehetség?TV + Bulvár--Aleska Diamond Berki Krisztián után futhathttp://www.life.hu/bulvar/20150216-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-kihivta-lepcsofutasra-berki-krisztian-musorvezetot-hamarosan.htmlTizennyolc emeltnyi lépcsőfutás vár a furcsa párra. A kérdés már csak az, ki fut ki után... és az, hogy vajon Aleska komolyan gondolta-e, hogy pár lépcsőfokot ráver a magyar izommacsóra?TV + Bulvár--Carrie Bradshaw festőművész szerelme szexin ropjahttp://www.life.hu/bulvar/20150216-carrie-bradshaw-a-sex-es-new-york-sztarjanak-sorozatbeli-pasija-mihail-barisnyikov-balettmuvesz.htmlMihail Barisnyikov balettművész a Szex és New York utolsó évadában tűnt fel és Carrie idős pasiját alakította. Most pedig azt is megmutatta, 67 évesen milyen jól tolja a Szomorú vasárnap remixére.TV + BulvárOrigoDemcsák Zsuzsa: "Az erőszakra nincs mentség"http://www.life.hu/bulvar/20150216-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-serelmezi-hogy-a-hivatalos-szervek-nem-alltak-ki-mellette.htmlA műsorvezető egy rendezvényen szólalt fel az erőszak ellen. TV + Bulvár--Muri Enikőnek túl sok volt a szex http://www.life.hu/bulvar/20150216-muri-eniko-elmondta-velemenyet-a-szurke-otven-arnyalatarol.htmlMuri Enikő őszintén elmondta véleményét A szürke ötven árnyalata című filmről és a saját szexuális életéről is beszélt.TV + BulvárOrigoFülledt "Szürke 50" fétispartit varázsolt a színpadra Pirner Alma http://www.life.hu/bulvar/20150216-pirner-alma-a-kioskban-tancolt-a-szurke-otven-arnyalata-filmzenejere.htmlA világ hetek óta Szürke 50-lázban ég. A nagy sikerű könyv filmadaptációjának megjelenésén felbuzdulva hatalmas partit tartottak Valentin-napon. Pirner Alma szexi fétisshow-ja mindent vitt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.