Akik sohasem adják fel - Műsorszédelgő lányok az Éden Hotelben

X-Faktor siker műsor lányok Csillag születik Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel több olyan fiatal lánynak hozza meg az ismertséget, akik évek óta próbálkoznak kitörni a névtelenségből. Nekik tényleg mindegy, hogy mivel, csak az a fontos, hogy ismertek legyenek. Ha hanggal nem megy, akkor jöhet a testbedobás!

Számos módja van annak, hogy a rivaldafénybe vágyó fiatal lányok magukra vonják a figyelmet. Ha a szépséggel nem megy a kitűnés a tömegből, akkor lehet próbálkozni énekléssel, különös szokással vagy akár egy tökéletesre formált testtel. Persze ne feledkezzünk el arról sem, hogy egy közismert ember partnereként is egyenes út vezet a címlapokhoz. Az Éden Hotel leányzói a február 23-tól a TV2 képernyőjére kerülő taktikai reality előtt már több helyen próbálták bizonyítani, hogy több figyelmet szeretnének, mint amennyit a családtól és a barátoktól kaphatnak.

Bencsik Adrienn 2011 tavaszán először a hangjával próbált bejutni a Csillag születik című RTL-es produkcióba.

Majd 2013 szeptemberében az X-Faktor válogatóján mutatta meg énektudását, nem sok sikerrel.

Látva, hogy az énekhangja nem hozta lázba a szerkesztőket, tavaly egy újabb műsorba jeletkezett, a Shopping királynőkbe. Végül testbedobással került képernyőre.

Nagy Apolka fordítva futott neki az ismertségnek. Először a testét dobta be, aztán a hangjával próbálkozott, majd megint a testével, végül ez utóbbi a TV2 képernyőjére repítette.

A lány a Szépségkirálynő címért szállt ringbe 2013-ban, de a szakmai zsűri döntése alapján korán elbúcsúzott a versenytől. A herceghalmi felkészítőtáborból küldték haza három társával együtt, így a döntőbe már nem jutott be. Mialatt a szépségét vásárra vitte, az iskolát elhanyagolta, nem tudott felkészülni a vizsgájára.

Forrás: TV2

Nem adta fel, tavaly a Rising Star castingján ismét feltűnt. Szépsége után a hangja sem hozta meg a várva várt sikert, így később ismét a testét helyezte előtérbe és jelentkezett az Éden Hotelbe.

Forrás: TV2

Végül mindketten a taktikai realityben kötöttek ki és elutaztak Costa Ricára. Hamarosan kiderül, mennyire sikerult bedobni magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.