Őrülten szexi pózban napozott Horváth Éva

napozás Thaiföld szexi Burma Horváth Éva póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető éppen Thaiföldön tengeti a napjait, ahol egy álomszép tengerparton kéjesen szexi pózba vágta magát.

Ahogy a Life.hu is megírta, nyáron a görög tengerparton mutatta meg tökéletes alakját Horváth Éva, most pedig újabb vadító képre bukkantunk a műsorvezető közösségi oldalán. A burmai körútja után Éva most Thaiföldön évezi a meleg trópusi nyarat és egy nyálcsorgatós napozós pózzal lepett meg minket.

A kommentelők a fotó alatt azt találgatták, vajon ki fotózhatja ilyenkor Évát. Erre mi is kíváncsiak lennénk, ezért amint tudjuk, feltesszük a kérdést a műsorvezetőnek.

Ismerd meg a varázslatos Burmát

A Life.hu újságírója nemrég a lenyűgöző Burmában járt. „A burmaiak úgy tartják, legalább életükben egyszer meg kell látogatni a világ egyik leghíresebb buddhista szentéjét, a nézetükkel pedig egyet kell, hogy értsek, mert valóban olyan ereje van a Buddha ereklyéket tartalmazó sztúpának, amit kevés helyen éreztem eddig."

Gundel Takács Gábor: "A sportból indultam és úgy érzem, ott is fogom befejezni"http://www.life.hu/bulvar/20150218-gundel-takacs-gabor-a-sportbol-indult-es-ott-fogja-a-palyajat-is-befejezni.htmlNem ez az első eset, hogy Gundel Takács Gábor alól kihúzzák a talajt, azaz a vetélkedőműsort. Az MTVA műsorvezetője nyugalommal kezeli a helyzetet, nem izgul a jövőjéért. Inkább közvetlen munkatársai miatt aggódik.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoVárkonyi Andrea: "Döbbenetet látok az arcokon, amikor megmondom, hány éves vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20150219-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosanak-arca-fiatal-marad-mi-a-titka.htmlNem plasztikáztat, nem használ különleges képeket, mégis mindenkit meglep, amikor kiderül, hány éves. A TV2 híradósa elárulja, mitől néz ki fiatalabbnak a koránál.TV + Bulvár--Leleplezték a Tha Shudras frontemberét – Nézd meg, mit rejt Trap kapitány álarca!http://www.life.hu/bulvar/20150219-levette-a-maszkot-a-tha-shudras-frontembere-molnar-tibor-az-x-faktor-versenyzoje.htmlErre a pillanatra valószínűleg már sokan kíváncsiak voltak. Az X-Faktorból megismert Molnár Tiborról végre lekerült az a bizonyos zöld maszk, és megmutatta a valódi arcát. Videó lentebb.TV + BulvárRTLKLUBTechnikai baki csúszott a Rising Starba - Peter Srámek rajongói bundát kiáltottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-technikai-baki-csuszott-a-rising-starba-peter-sramek-rajongoi-kiakadtak.htmlBundával gyanúsították a Rising Star készítőit Peter Srámek szavazói, de kiderült, nem erről van szó. A TV2 sajtóközleményben tisztázta az ügyet. TV + BulvárOrigoNapilap hasábjain feszül egymásnak Demcsák Zsuzsa és volt férjehttp://www.life.hu/bulvar/20150219-demcsak-zsuzsa-a-hal-a-tortaban-szerepel-ferje-reagal-erre.htmlA Hal a tortánban szerepel ezen a héten Demcsák Zsuzsa, a vacsoraasztalnál pedig időnként magánéleti gondjai is szóba kerülnek. Zsuzsa volt férje nem is hagyta szó nélkül a történteket. TV + BulvárOrigoBalázs igazi mintaapukahttp://www.life.hu/bulvar/20150219-influenza-miatt-nem-dolgozik-a-radios-sebestyen-balazs-es-vadon-jani.htmlHarmadolta a vírus a Morning Show stábját. Nem hallani Sebestyén Balázs pimasz nevetését és Vadon Jani szúrós poénjait a Class FM reggeli műsorában, ugyanis míg Jani az ágyat nyomja, Balázs a családját ápolja. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.