Alapkaraktert hoz vissza a Jóban Rosszban

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Jóban Rosszban TV2 Sághy Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után tér vissza a sorozatba Sághy Tamás, aki a csillagkúti kórház gazdasági igazgatóját alakította a kezdetektől. 

"Nagyon jó volt újra visszatérni a csapathoz, majdnem a teljes stáb a régi, így olyan volt, mintha egy évet sem hagytam volna ki" - mondta Sághy Tamás. Hogy milyen karakterként láthatjuk újra, azt az Origón elolvashatod.

Forrás: TV2 Sajtószoba

ValóVilág7: Bye-Bye Fanni - A nézők szűzpöcköt küldték haza - Laci a harmadik párbaját nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20150222-a-valovilag7-jatekabol-vv-laci-ellen-vv-fanni-esett-ki.htmlJaj, jaj, jaj. vasárnap este el kellett hagynia a villát a ValóVilág7 legfényesebb csillagának, VV Fanninak. Az a tudat némiképp azért vigasztal bennünket, hogy egy hét múlva finálé, így hamarosan úgyis le kellett volna mondanunk arról, hogy nap mint nap nézzük a boglyas hajú lányt. Laci pedig immár a harmadik párbajáról tér vissza győztesen. Ki hitte volna?TV + Bulvár--Baki A Dal élő adásában - Wolf Kati hibázotthttp://www.life.hu/bulvar/20150222-baki-a-dal-elo-adasaban-wolf-kati-hibazott.htmlElfelejtette elkezdeni dalát Wolf Kati. A középdöntő továbbjutója az MTVA kamerái előtt elmondta, mi történt. TV + Bulvár--BulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Wolf Kati ismét döntős A Dalbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150222-csemer-bogi-szabo-adam-mujahid-zoltan-a-spoon-wolf-kati-passed-iv-es-gajer-balint-kozul-dol-el.htmlVéget ért A Dal második középdöntője, a jövő héten pedig kiderül, ki képveseli Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri és a pontozó nézők Wolf Kati, Passed és Ív dalát juttatták a döntőbe, míg a közönségszavazás révén Gájer Bálint menetelt tovább. TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoTechnikai baki csúszott a Rising Starba - Peter Srámek rajongói bundát kiáltottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-technikai-baki-csuszott-a-rising-starba-peter-sramek-rajongoi-kiakadtak.htmlBundával gyanúsították a Rising Star készítőit Peter Srámek szavazói, de kiderült, nem erről van szó. A TV2 sajtóközleményben tisztázta az ügyet. TV + BulvárOrigoTüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.