Kit hív ki párbajozni VV Dennis? Kiderítjük!

finálé Való Világ 7 kihívás Való Világ VV Dennis VV7 finálé párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megtudjuk, kit választ ellenfeléül VV Dennis a széria utolsó párbajára. Most kiderítjük, ki lesz az ellenfele!

Dóri

Dórival jól indult Dennis kapcsolata, testvérekként tekintettek egymásra. Néhány napja Fanni és Dennis rájöttek, hogy igazából nem is kedvelik a plasztiklányt, ezért összefogtak ellene.

Ezért van veszélyben

- Egymásra tették a jelüket, ráadásul Dóri rögtön két jelet is pakolt Dennisre.
- Jelenleg köztük van a legnagyobb ellentét.
- Jól ismerik egymást, ezért könnyű ellenfél lenne Dennisnek Dóri.
- Dóri még párbajszűz, Dennis gondolhatja, hogy ideje lenne megmérettetnie magát.

Ezért van biztonságban

- Dennis azt a fogadalmat tette, sosem visz ki vagy küld ki nőt párbajozni.
- Korábban nagyon jóban voltak Dórival.
- Dennis jobban utálja Lacit, mint Dórit.

Laci

Laci és Dennis az első néhány hétben cinkostársak voltak, majd mire a két villa-szerelmespár kialakult, ellenségekké váltak, folyamatosan fenyegették egymást a párbajjal.

Ezért van veszélyben

- Régóta nagy az ellentét köztük.
- Laci ejtette ki Dennis szerelmét, ezt megbosszulhatja a fiú.
- Régóta szó van a Laci-Dennis párbajról.

Ezért van biztonságban

- Laci már háromszor visszajött párbajokról, ezért lehet, hogy félnek tőle ellenfelei.
- Laci sosem hívta ki Dennist, lehet, hogy a komisz is el akarja kerülni a párbajt.

Robin

A két fiú kapcsolata a játék eleje óta egészen semleges, így talán ő van a legkevésbé veszélyben a csütörtöki kihíváson.

Ezért van veszélyben

- Sosem volt különösebb jó vagy rossz kapcsolat a két fiú között.
- Mivel Robin társai szerint nem csinál semmit a villában, könnyű ellenfélnek tarthatják.
- Robin és Dóri jóban vannak, ezért ha Dennis a lányt akarja bántani, de nem őt viszi ki, érdemes lenne Robint választania.

Ezért van biztonságban

- Lacit és Dórit kevésbé kedveli Dennis, mint Robint.
- Jelenleg semmilyen konfliktusuk nincs.

Mi Dennis helyében biztos, hogy Lacit hívnánk ki, hiszen már régóta érik közöttük egy párbaj. Ráadásul Fannit is Laci ejtette ki, ezt azért illene megbosszulni! És te kit választanál?

Kit vinnél párbajozni Dennis helyében?

Szexszel keresi kenyerét az Éden Hotel játékosának anyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ambrus-mercedesz-volt-r-go-gida-fia-dominik-jatekos-az-eden-hotelben.htmlAz Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy taláninkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. TV + BulvárOrigoSebestyén Balázs: „Soha nem akarom, hogy egy kalap alá vegyenek Berkivel"http://www.life.hu/bulvar/20150225-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-vadon-jani-a-calss-fm-morning-show-musorvezetoi-kicikiztek-berki.htmlA Morning Show kedd reggeli adásában a műsorvezetők kifakadtak Berki Krisztiánra és felváltva cikizték az Éden Hotel műsorvezetőjét.TV + BulvárOrigoNyugi, nem maradunk pucérkodó villalakók nélkül - Ezúttal Robin mutatta meg a szerszámáthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-robin-a-valo-vilag-jatekosa-egyutt-furdott-meztelenul-dorival.htmlHoppá, hoppá, mi történt a visszafogott Robinnal? Száz nap után döntött úgy először, hogy pucérkodni kezd, ráadásul mindezt Dóri -és jó pár kamera- előtt teszi. TV + BulvárRTLKLUB Először együtt az Ének iskolája új zsűrije - Ördög Nóra erősíti a csapatothttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ordog-noraval-erosodott-az-enek-iskolaja-csapata.htmlCaramel a Facebook oldalán posztolt egy fotót, amin az Ének iskolája zsűricsapata ismerkedik egymással és a feladattal.TV + Bulvár--Schwarzeneggerre rárepültek a magyar hírességekhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-schwarzeggert-megtamadtak-a-magyar-ismertsegek-mindenki-fotozkodni-akart-vele.htmlLegalább 100-an vettek félmillió forintos jegyet az MVM – Siker Napon, hogy Schwarzeneggerrel fotózkodhassanak. Több közismert sportolónak is sikerült a világsztár mellett pózolnia.TV + BulvárOrigoŐrülten szexi kismama Tímár Brigittahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-timar-brigitta-a-miss-intercontinental-hungary-2013-nyertese-szexi-kismama.htmlA Miss Intercontinental Hungary 2013 nyertese, Tímár Brigi egy fotózás alkalmával testhez simuló ruhában mutatta meg, milyen gyönyörű kismama.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.