Bódi Sylvi ismét pucéran pózolt

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
Bódy Sylvi fotó pucér meztelen playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell csupán egy szexi magas sarkút vett magára és kamera elé pattant. A pikáns fotón Sylvi igazi dívaként pózolt.

Ahogy a Life.hu is megírta, pár nappal ezelőtt Bódi Sylvi megmutatta, hogyan csavarodik a rúdon és hatalmas terpesztésén ámultunk. Most pedig itt az újabb lenyűgöző fotó, amin teljes valójában megmutatkozik az egykori playmate.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

A rajongók egytől egyig dicsérték Sylvit, volt, aki azt hangsúlyozta, végre egy nő, aki nem műanyag.

Sylvi szexi képei

A modell előszeretettel mutatja meg, milyen remek formában van. Legyen Mauritiuson, a Playboy címlapján vagy Balin, Sylvi mindig gyönyörű.
Álomnyaralás felsőfokon! Iszak Eszti szexi fotón pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-iszak-eszter-musorvezeto-a-fulop-szigeteken-nyaral-es-szexi-foton-pozolt.htmlA műsorvezető a Fülöp-szigetekre utazott, ahonnan szebbnél szebb fotókat posztol. Eszti fehér homokos partról, egy kókuszdió mellől üzent rajongóinak.TV + Bulvár--Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-fernando-alonso-forma1-pilota-a-mclarent-okolja-baleseteert-ami-miatt-a-falnak-csapodott-egy-edzesen.htmlA pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik.TV + Bulvár--Rákay Philip távozik a köztévétől – új kihívásokra vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150303-rakay-philip-a-mtva-intendans-programigazgatoja-tavozik-a-koztevetol-mert-uj-kihivasokra-vagyik.htmlNégy és fél év után távozik Rákay Philip az MTVA-tól, ahol szép sikereket ért el a műsorokkal, amelyek a nevéhez fűződnek.TV + Bulvár--Sarka Kata megrémült egy kommenttől: "Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből"http://www.life.hu/bulvar/20150303-sarka-kata-a-hajdu-peter-parja-megremult-egy-kommenttol.htmlKata nem kért a figyelemből, mégis sokat foglalkoznak vele az emberek, csupán azért, mert Hajdú Péter felesége. És néha ijesztő is lehet az indulat, amit kivált az emberekből. TV + BulvárOrigoÖsszegyűltek a kommentfelhők Tóth Gabi feje fölötthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-toth-gabi-enekesnore-kiakadtak-az-kommentelok-mert-nem-mentoraltjaiert-a-spoon-egyuttesert.htmlA kommentelők kiakadtak Tóth Gabira, amiért az énekesnő nem egykori mentoráltajaiért, a Spoon együttesért kampányolt szombat este A Dal döntőjének időpontjában.TV + BulvárOrigoAleska Diamond életveszélyes mutatványra vállalkozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-eletveszelyes-mutatvanyra-valallkozott-akrobatanak-allt-a.htmlTíz méter magasban, biztosítókötél és védőháló nélkül tette próbára magát Aleska Diamond, aki megmutatta, milyen artista lenne.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.