Előkerült az első „aktfotó" Kelemen Annáról

aktfotó Kelemen Anna Fem3Café Ibiza playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna megmutatta gyerekkori fényképeit a FEM3Caféban, még az első „aktfotó" is előkerült róla, ami Ibizán készült.

Annácska a műsorvezetőknek elmesélte, gyermekként rossz volt, igazi lázadó. Agyban fiúnak érezte magát, ez a férfias attitűd mára sem veszett el a személyiségéből. A fotókat nézegetve pedig megtalálta első aktfotóját, amit a videóban nézhetsz meg:

„Én már kislánykoromban Ibizán csapattam, bár akkor még nem volt úgy tele turistákkal a sziget, mint most" – mesélte a fotó láttán Anna.

Kelemen Anna könyvet is írt

A Life.hu újságírója Kelemen Anna első könyvének sajtótájékoztatóján járt. A műből többek között képet kapunk olimpiai bajnokaink és politikusaink szexuális életéről.
Alsónacit villantott Csonka Bandihttp://www.life.hu/bulvar/20150317-csonka-bandi-szinesz-alsonacit-villantott-eloadas-utan-az-oltozoben-amit-nemeth-kristof-megorokitett.htmlJól megviccelte Csonka Andrást kollégája, Németh Kristóf, aki egy intim öltözői fotót posztolt a színészről.TV + Bulvár--Igazi bombázó volt Karda Beahttp://www.life.hu/bulvar/20150317-karda-bea-enekesno-a-fem3cafeban-megmutatta-igazi-bombazo-volt-fiatal-koraban-amikor-hajat-barnarol.htmlKarda Bea a Fem3Café adásában megmutatta szexi fotóit, és azt is elárulta, miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit.TV + Bulvár--Kelemen Anna arca már megint megváltozott - mi történhetett?http://www.life.hu/bulvar/20150316-kelemen-anna-botranyhosno-playmate-nagyon-megvaltozott-es-furcsa-fotot-posztolt-magarol.htmlA kebelcsoda a közösségi oldalán posztolt fotót magáról, amin rá sem ismertünk. Vajon mi történhetett Annácska arcával?TV + Bulvár--Meglepetéspartin ünnepelte születésnapját Ábel Anitahttp://www.life.hu/bulvar/20150316-abel-anita-szineszno-meglepetespartin-unnepelte-szuletesnapjat-dobo-kataval-liptai-klaudiaval-d-toth.htmlSztárbarátnők és a menedzsmentje lepte meg a színésznőt egy közös csajos vacsorával a minap. Anitán látszott, hogy ennél nagyobb meglepetés nem is érhette volna.TV + Bulvár--Igazi bombázó volt Karda Beahttp://www.life.hu/bulvar/20150317-karda-bea-enekesno-a-fem3cafeban-megmutatta-igazi-bombazo-volt-fiatal-koraban-amikor-hajat-barnarol.htmlKarda Bea a Fem3Café adásában megmutatta szexi fotóit, és azt is elárulta, miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit.TV + Bulvár--Nóci: „Édesanyám nyugtatóit kaptam be"http://www.life.hu/bulvar/20150313-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-valovilag-egykori-musorvezetojehajdu-peter-frizbi-cimu-musoraban.htmlA ValóVilág egykori műsorvezetője, Nóci, a Frizbiben Hajdú Péternek mesélt őszintén élete legfájdalmasabb pontjáról, amikor öngyilkosságot kísérelt meg.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.