5 éves lett Pityu - Nánási Pál és Ördög Nóra meglepetéssel készült

Forrás: Nánási Pál -
kutya torta ünneplés Vizsla Nánási Pál Pityu Ördög Nóra sütemény születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pityu, a macskák réme! Cicás tortával köszöntötte ötödik születésnapján Nánási Pál és Ördög Nóra a család kedvencét.

Isten éltessen, Pityu! Bár a tortából nem ehetett, szülinapja alkalmából mégis egy napra a macskák réme lehetett a Nánási-Ördög család kedvence. Az ünneplésről készült fotósorozatot ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Nánási Pál
Így ünnepelt Mici - az első szülinapi zsúr részleteihttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140511-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-mici-szulinapi-zsurjanak-reszletei.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Most egy nagyon személes történetet láthatunk képekben: kislányuk, Mici születésnapi zsúrjának részleteit.Nánási Pál--Újabb tüneményes fotó Ördög Nóra családjáról - Együtt a gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150312-nanasi-pal-fotomuvesz-ordog-nora-ferje-blogjaban-fotot-keszitett-micirol-vencelrol-es-pityurol.htmlMindenki a helyén címmel tette közzé legutóbbi blogbejegyzését Nánási Pál. CsaládOrigoA szeptemberi fényben Mici futhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140929-nanasi-szemevel-a-vilag-es-benne-mici-fut.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Ördög Nóra a tűzzel játszikhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150303-nanasi-pal-a-tuzes-ordog-norat-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Egy jó ügy érdekében a leukémiás gyermekekérthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150310-nanasi-pal-egy-nagyszeru-kezdemenyezes-melle-allt.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálThinkstock Először együtt az Ének iskolája új zsűrije - Ördög Nóra erősíti a csapatothttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ordog-noraval-erosodott-az-enek-iskolaja-csapata.htmlCaramel a Facebook oldalán posztolt egy fotót, amin az Ének iskolája zsűricsapata ismerkedik egymással és a feladattal.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.