Micsoda bombázó lett Gáspár Evelin

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, és mindkettőt Győzike nyilatkoza - állítólag. Kedden azt mondta, lánya, Evelin a barátjától kapta luxuskocsiját, most pedig az olvasható, hogy az autó Michael családjáé. Nem tudni, mi az igazság, az azonban biztos, hogy a Gáspár lány egyre klasszabbul néz ki. 

Nagy port kavart az elmúl napokban, hogy Győzike lánya BMW-re cserélte luxus Porschéját. A showman felháborítónak tartja a nagyobbik lánya körüli pletykákat és most azt állítja, a luxuskocsik nem is Evelyn tulajdonában vannak

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

"Szeretném leszögezni, hogy Evelin barátja, Michael 29 éves. Luxemburgban találkoztak, az egyetemen, ahol a lányom is tanul. Szeptemberben ismerkedtek meg, és már elég komoly a kapcsolatuk. Én is nagyon jól kijövök a fiúval, és megbízom benne, mert a tenyerén hordozza Evelint" - mondta el Győző a Hír24-nek.

"Bosszant, hogy a kommentelők mindenfélét összehordanak a lányomról, pedig ő nem escortozni ment ki. A továbbtanulására koncentrál, még ösztöndíjat is kap. A drága autókat pedig nem ő kapta, csak azzal jöttek haza látogatóba. Valentin napon a Porschéval, az édesanyám temetésére pedig az X6-ossal, de a kocsik a fiú szüleié, akiknek jól megy, hiszen áruházláncaik vannak. Michael pedig tényleg nagyon rendes. Büszke vagyok, hogy egy ilyen hosszú utat levezetett, hogy ott legyenek a temetésen is. Ráadásul egy nagyon szép lakást is bérel Evelinnek. Nem lakhatnak ugyanis együtt, mert a családja vallása ezt nem engedi meg" - tette közzé a Facebookján Győzike.

Kiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/bulvar/20150319-kiirtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-gesztesi-karolyt.htmlMár nem sokáig látható a TV2 napi sorozatában a polgármester szerepében Gesztesi Károly. TV + Bulvár--Motorost gázolt VV Seherezádé http://www.life.hu/bulvar/20150317-motorost-gazolt-vv-seherezade.html A férfi lábszártörést szenvedett, az egymilliós járgány pedig totálkárra tört.TV + BulvárOrigoAutóbalesetet okozott Farkasházy Tivadarhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-autobalesetet-okozott-farkashazy-tivadar.htmlA humorista a Váci úton rohant bele egy előtte haladó autóba. Személyi sérülés nem történt, a 12 éves autója csúnyán összetört.TV + Bulvár--Újabb csodajárgány - 35 milliós luxus BMW-ben feszít Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-35-millios-luxus-bmw-ben-feszit-gaspar-evelin.htmlLuxusautóból luxusautóba ül Gáspár Evelin. A korábbi Porschéból BMW-be ült át. Győző azt mondja, a lányt barátja lepte meg a kocsival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKommentháború: Egymásnak estek Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-egymasnak-este-gombos-edina-es-sebestyen-balazs-rajongoi-a-facebookon.htmlAz elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. TV + BulvárOrigoLájkokat veszített a színésznő - Nyugi, Zsófi, csak a Facebook trükközikhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-szabo-zsofi-facebook-oldalanak-az-ujitasok-miatt-kevesebb-lajkja-van.htmlMegcsappant volna Szabó Zsófi 135 ezres rajongótábora? A színésznő szombaton este így látta, és észrevételét ki is posztolta a közösségi oldalra. De miről is van szó?TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.