Gesztesi Károly: "Egy nagy hazugság az egész"

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
TV2 Gesztesi Károly felmondás Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörte a csendet Gesztesi Károly. A színész leszögezte, nem alkoholista, és hozzátette, ő mondott fel a TV2 produkciójában. 

Az elmúlt héten számos cikk jelent meg arról, hogy Gesztesi Károlytól megvált a TV2 Jóban Rosszban sorozata, ráadásul a alkoholproblémák miatt. A színész cáfolja a pletykákat.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

"Hét előadásom volt öt nap alatt, kicsit rekedt vagyok. Azt gondolom a kialakult helyzetről, hogy nagy hazugság az egész. Így egyszerűen. Én felmondok egy cégnél, ahol eltöltöttem majdnem 3000 napot. Szépen elbúcsúztam tőlük, de köszönet helyett megint kaptam egy nagy fülest. Nem baj, túlélem. Nagy spórolás van mindenhol, így biztos egyszerűbb. Egyébként nem annyi volt a gázsim, mint amennyit írtak, egy 'kicsit több'" - nyilatkozta.

"Erre azt mondom, hogy napi három-négy órákat kell tanulni a szöveget, általában éjszaka, mikor mindenki alszik. És ezt másnap el is kell mondani. Harminc oldalakról beszélünk, megdolgoztam a pénzemért. A piálásról pedig annyit, hogy aki azt mondja, ezt berúgva utánam tudja csinálni, az előtt meghajlok a főtéren" – mondta. "Nem tudták kinyírni a karakteremet, ahol csak fellépek, járok az utcán vagy sétálok a Duna-parton, ott szeretnek. Persze látom, hogy most egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki körülöttem, árgus szemek figyelnek. Ez sem baj" - tette hozzá Gesztesi.

A rosszindulatú híresztelésekkel ellentétben a színész nem akarja a bíróságon bizonygatni az igazát, azt mondja, nem fog pereskedni - tudta meg a Bors.

"Nem tagadom, volt két ne­héz napom, emberből vagyok, megviselt, hogy így bánt velem a bulvár. De megyünk tovább. Hujber Feri barátommal kaptunk egy felkérést egy amerikai turnéra. Hat városban játszunk majd, egy hónapig leszünk kint. Május elején indulunk, angol szövegű musicalt adunk elő. Ezután készülök egy új darabra, a Karinthy Színpadon lesz egy előadás, amit Kővári Kati rendez. A bemutatója szeptemberben várható. Tahi Tóth László és Voith Ági lesz többek között a partnerem. Maradjunk annyiban, nem hinném, hogy ilyen kaliberű színészek társulnának mellém, ha egy megbízhatatlan piás lennék" - szögezte le.

Zalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe"http://www.life.hu/bulvar/20150320-zalatnay-sarolta-nem-lehetseges-hogy-visszakeruljek-a-bortonbe.htmlCini a héten első fokon egy év három hónapot kapott felfüggesztve három évre folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett csalás miatt. Egy alapítvány állítólag több részletben 1 millió kilencszázezer forintot adott neki kölcsön. Az énekesnő nem ezt az ítéletet várta, ügyvédje fellebbezett. Megkérdeztük, hogyan éli meg az ítéletet.TV + Bulvár--Istenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huGáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátjahttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megtalalta-az-igazit.htmlPletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és a gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. TV + Bulvár--BulváRAP: "Megszállta a netet Kiszel Tünde terhes fényképe"http://www.life.hu/bulvar/20150322-hegyi-roli-bulvarap-megszallta-a-netet-kiszel-tunde-terhes-fenykepe.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Temetőgondnok lett Gáti Oszkár - Döntését a színházi élet morális válságával indokoltahttp://www.life.hu/bulvar/20150320-gati-oszkar-szinesz-sylvester-stallone-es-arnold-schwarzenegger-magyar-hangja-felhagyott-szakmajaval.htmlSylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger magyar hangja felhagyott a színészettel és a temető csendjét választotta.TV + Bulvár--Így rosszalkodik Tóth Gabi: Szállodai szobájában szórakozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150321-toth-gabi-rosszalkodos-fotot-posztolt-egy-szegedi-szallodabol.htmlSzállodai szobájában rosszalkodik, és az ágyán felkve fotózkodik a dögös énekesnő.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.