Ördög Nóra: "Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna"

Forrás: TV2 -
gyerekek tehetségkutató Az ének iskolája Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. 

Hamarosan az Ének iskolája műsorvezetőjeként láthatjuk a TV2 képernyőjén Ördög Nórit, aki az Epizódnak mesélt arról, miként készül az új feladatára. Elárulta, nem lesz túl szigorú.

Forrás: TV2

"Nagyon szórakoztató műsornak tartom ezt a tehetséggondozó show-t. Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna. Maga a műfaj nem áll távol tőlem. Ahogyan az sem, hogy gyerekek vegyenek körül egy produkcióban, hiszen a pályafutásom a Kölyökklubban indult, amit aztán évekig vezettem. A műsorban nem leszek szigorú, hiszen ez egy játék, egy olyan show, ahol bár a gyerekek produkciója maximális fegyelmet, komolyságot és koncentrálást igényel, azért mégis minden a szórakoztatásról szól" - mondta el Nóri.

A lap arra is kíváncsi volt, engedné-e majd gyerekeinek, hogy ehhez hasonló tehetségkutatóban elinduljanak: "Mivel én sok ilyen jellegű produkciót és tehetségkutatót láttam közelről, nyilván oda fogok figyelni, hogy olyan szakemberek közé kerüljenek, akik őszintén és objektíven megmondják a véleményüket. Az egészséges kereteket mindenképpen be szeretném tartani, tehát nem 'sztárolnám túl' őket, de azért hagynám, hogy a szárnyaikat is bontogathassák" - fogalmaz Ördög Nóri.

Vége! Erdélyi Mónika bezárja esküvőiruha szalonjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-erdelyi-monika-bezarja-eskuvoi-ruhaszalonjat-nehez-dontest-hozott-meg.htmlMónika, aki legutóbb mindent kipakolt a FEM3 Café adásában és elképesztő dekoltázsával hozta zavarba férfikollégáit, most arról beszélt, hogyan hozta meg élete, vélhetően egyik legnehezebb döntését.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huEgzotikus kalandozásba kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150323-bodi-sylvi-modell-egzotikus-kalandozasba-kezdett-sri-lankan-ahol-elefanton-utazott-szexi.htmlA modell éppen Srí Lankán tengeti a mindennapjait, ahol szexi szőke barátnőjével egy elefánt hátára pattant.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVisszavonult Psota Irén már csak pár emberrel tarja a kapcsolatothttp://www.life.hu/bulvar/20150323-psota-iren-a-nemzet-szinesze-mar-csak-par-emberrel-tarja-a-kapcsolatot-bezarkozott-lakasaba.htmlNem mozdul ki a lakásából a 85 éves színésznő, akire állandóan egy ápoló vigyázz és ha rosszul van, azonnal érkezik a mentő hozzá.TV + Bulvár--Zalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe"http://www.life.hu/bulvar/20150320-zalatnay-sarolta-nem-lehetseges-hogy-visszakeruljek-a-bortonbe.htmlCini a héten első fokon egy év három hónapot kapott felfüggesztve három évre folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett csalás miatt. Egy alapítvány állítólag több részletben 1 millió kilencszázezer forintot adott neki kölcsön. Az énekesnő nem ezt az ítéletet várta, ügyvédje fellebbezett. Megkérdeztük, hogyan éli meg az ítéletet.TV + Bulvár--Gáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátjahttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megtalalta-az-igazit.htmlPletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. TV + Bulvár--Istenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.