Barbinek Péter veszi át Gesztesi szerepét

Forrás: TV2 -
TV2 Gesztesi Károly szerepcsere Jóban Rosszan Barbinek Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sikersorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit.

Gesztesi Károly utoljára április 16-án látható a Jóban Rosszban Füredi Attilájaként. A karakter távozásának utolsó jeleneteit jövő héttől már nem vele, hanem Barbinek Péterrel forgatja a stáb.

Forrás: TV2

„A szövegtanulás mellett a következő pár nap feladata lesz, hogy igazán megismerjem Füredi Attila karakterét, és kitaláljam, miként formálom majd meg, mi a mozgásterem ebben a szerepben. Egy ilyen napi sorozat forgatása teljesen más koncentrációt, figyelmet igényel a színésztől, mint egy színpadi mű, úgyhogy unatkozni biztosan nem fogok, sűrű napok várnak rám" – árulta el a színész.

Többen kiálltak a színész mellett

Bánfalvy Ági megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágott látott híreken. A színésznő csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról. Liptai Claudia is a védelmébe vette Gesztesi Károlyt: „Minden ember életében vannak pillanatok, amikor nem úgy alakul az élete, ahogy szeretné, a fent után jön a lent"írta Claudia.
Hasi zsírjával töltötték fel VV Dóra arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-arcat-feltoltottek.htmlMegelégelte a szeme alatti sötét karikákat VV Dóri. A lány úgy döntött, feltölteti az arcát, nem is akárhogyan... TV + Bulvár--Egy ismert zenész lányába szerelmes VV Simonhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-simon-czutor-zoli-lanyaba-szonjaba-szerelmes.htmlVV Simon végre ismét szerelmes! Választottja pedig nem más, mint egy közismert magyar zenész lánya.TV + Bulvár--Szentpéteri Csilla: "A házasságomban voltak hullámvölgyek"http://www.life.hu/bulvar/20150320-szentpeteri-csilla-zongoramuvesz-is-el-akarta-hagyni-az-orszagot.htmlCsak úgy sugárzik az életszeretet és a vitalitás Szentpéteri Csilla zongoraművésznőből, aki 18 év után is ragaszkodik a házasságához, és bár többször is megfordult a fejében, mégsem hagyta el az országot.TV + Bulvár--Nem osztozott szerelme dicsőségében Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/bulvar/20150324-debreczeni-zita-nem-kiserte-el-giannit-a-dijatadora.htmlHétfőn este a Dining Guide díjátadón Gianni pizzázóját a legjobb 10 budapesti street food étterem közé választották. Az olasz macsó, aki hazánkban a gasztronómia területén jelentős birodalmat épített fel, nagyon örült a díjnak, de a nem élvezhette felhőtlenül az estét. Mi történhetett? TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huCsajjá változtatta magát ByeAlexhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-byealex-eurovizios-dalfesztival-2013as-induloja-jo-no-lett-amikor-parokat-huzott-es-csucsoritett.htmlAz énekes vicces fotót posztolt közösségi oldalán, ahol hosszú hajjal és csücsörítős ajakkal pózolt.TV + Bulvár--Vége! Erdélyi Mónika bezárja esküvőiruha szalonjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-erdelyi-monika-bezarja-eskuvoi-ruhaszalonjat-nehez-dontest-hozott-meg.htmlMónika, aki legutóbb mindent kipakolt a FEM3 Café adásában és elképesztő dekoltázsával hozta zavarba férfikollégáit, most arról beszélt, hogyan hozta meg élete, vélhetően egyik legnehezebb döntését.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.