Liptai Claudia szalagmunkásnak állt

Forrás: PR Agent Kommunikációs Tanácsadó Kft. -
csoki TV2 könyvírás munkás rajzolás Tilla Liptai Claudia munkaruha gyár szalag vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új munkakörben kapták le Liptai Claudiát, aki a székesfehérvári csokigyárban tette próbára magát és vicces munkaruhában pózolt.

Liptai Claudia mostanában kreatívan tölti a mindennapjait és hobbijainak hódol. A TV2 műsorvezetőjének most bőven jut ideje új dolgokat kipróbálnia, hiszen őszig pihenteti a csatorna, és még nem tudni, szeptembertől milyen feladatok várnak rá. Claudiáról nemrég kiderült, remek kézügyessége van, és gyakran a kislánya rajzfüzetébe alkot. Emellett pedig elkezdett második könyvén dolgozni. Most pedig önként vállalkozott rá, hogy Tillával karöltve a csokigyár szalagja mögé álljon.

Forrás: PR Agent Kommunikációs Tanácsadó Kft.
Forró fotók! Zámbó Krisztián exe szuperszexi fotósorozaton pózolhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-zambo-krisztian-exbaratnoje-a-tv2-edes-elet-szereploje-takacs-zsuzsi-szuperszexi-fotosorozaton-pozol.htmlÚgy tűnik, kiheverte a szakítást Zsuzsi, Zámbó Krisztián exe. Legalábbis a róla készült pikáns fotósorozaton igazi kihívó dívaként pózolt.TV + Bulvár--Barbinek Péter veszi át Gesztesi szerepéthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-barbinek-peter-jaszai-mari-dijas-szinesz-veszi-at-gesztesi-karoly-szerepet-a-tv2-joban-rosszban.htmlBarbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sikersorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit.TV + Bulvár--Kulcsár Edina megmutatta féltve őrzött ereklyéjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-kulcsar-edina-megmutatta-feltve-orzott-ereklyejet-amely-egy-gyermekkoraban-kapott-bogre.htmlA szépségkirálynő felfedte rajongóinak a titkot és megmutatta egyik legkedvesebb emléktárgyát.TV + Bulvár--Csajjá változtatta magát ByeAlexhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-byealex-eurovizios-dalfesztival-2013as-induloja-jo-no-lett-amikor-parokat-huzott-es-csucsoritett.htmlAz énekes vicces fotót posztolt közösségi oldalán, ahol hosszú hajjal és csücsörítős ajakkal pózolt.TV + Bulvár--Dubaj-ügy miatt hallgatják ki az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-az-ejjel-nappal-budapest-zsofijat-prostitualt-per-miatt-hallgatjak-ki.htmlAz Éjjel-nappal Budapest Zsófiját alakító Kovács Dóra is érintett lehet a maratoni prostiperben. Az RTL elárulta, vajon befolyásolja-e ez a sorozat jövőjét. TV + Bulvár--Hasi zsírjával töltötték fel VV Dóra arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-arcat-feltoltottek.htmlMegelégelte a szeme alatti sötét karikákat VV Dóri. A lány úgy döntött, feltölteti az arcát, nem is akárhogyan... TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.