Gesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem"

TV2 távozás kirúgás Gesztesi Károly Liptai Claudia Jóban Rosszan alkoholista alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista, és ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna.

Gesztesi Károly egyik napról a másikra tudta meg, hogy nem kell többet forgatásra mennie a TV2 napi sorozatába. A színész nem érti, 10 év után miért nem búcsúzhatott el a kollégáitól. „Úgy voltam vele, hogy ha a főnökeim nem közlik velem, hogy vége a dalnak, akkor én oda be nem teszem a lábam. Nem a döntéssel van a bajom, hanem a módszer fáj" – magyarázta a Story magazinban Gesztesi, aki a pletykák végére is pontot tett.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nincsenek alkoholproblémáim. De ha lennének, akkor csakis Claudiát kérném meg, hogy segítsen rajtam, és nem elvonókúrára mennék. Ő az egyetlen, aki megmentené az életem" – mondta a színész és hozzátette: „Nem vagyok halálosan szerelmes belé. Hiányzik a meleg keze, olyan, amilyen a nagymamámnak volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.