Varnus Xavér lesz a Heti hetes új tagja

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
Heti Hetes Varnus Xavér RTL2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új állandó szereplőt kap a Heti hetes produkciója a népszerű orgonaművész személyében.

Varnus Xavér elmondta, hogy vonzó ajánlatot kapott az RTL II-től, amiről nagy örömmel be is számolt a Blikknek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

"Tizenöt éve hűséges nézője vagyok a Heti hetesnek, elmondhatom, hogy az állandó szereplők egy részével baráti kapcsolatot ápolok, például Gálvölgyi Jánossal és a sajnos elhunyt Bajor Imivel is összejárós viszonyban voltunk. Ugyanakkor az ott szereplők egy részének néha ciános teát is főztem volna, annyira irritáltak" - nyilatkozta a művész.

Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője a napilapnak azt is elárulta, hogy szeretné, ha Hajós András is újra stábtag lenne.

Xavér a világ három legnézettebb orgonistája között

A minap közleményben köszönte meg nézőinek az orgonaművész az előkelő helyezést. "Levelet kaptam a YouTube-tól, hogy elértem a hárommilliós nézettséget, s így egyike lettem a világ három legnézettebb orgonistájának. Minden nézőmnek szívből köszönöm" - írta a művész. Erről szóló cikkünket ITT olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.