Megérte kockáztatni a karrierjét Bozsek Márknak

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor Bozsek Márk album Barátok közt lemez szereplő RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori Szabijának, mióta kilépett a sorozatból beindult énekesi karrierje.

Bozsek Márk, bátor döntést hozott amikor visszalépett az X-Faktor élő showjából és távozott a Barátok közt sorozatból. Úgy tűnik megérte a kockáztatás. A színészből énekessé avanzsált Márk, első lemeze hamarosan a boltokban lesz – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az elmúlt időszakban dalokat írtam, elmélyültem magamban, és jó időben találkoztam az új menedzseremmel, akinek nagyon tetszettek a dalok. Ha minden jól megy, akkor egy nagy múltú kiadóhoz le is szerződök" – részletezte az énekes, aki zenekarral képzeli el a jövőjét, amiben számtalan lehetőséget lát, de a múltra sem gondol rossz szájízzel.

„Amikor másfél évvel ezelőtt meghoztam ezt a döntést, nem nagyon érdekelt, hogyan fog ez lecsapódni az emberekben, de 70-80 százalékban pozitív visszajelzéseket kaptam. Szerencsére anyagi gondjaim sem voltak az átmeneti időszakban" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.