Visszatér a Barátok köztbe Csomor Csilla

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Barátok közt Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berényi Zsuzsát alakító színésznő nyolc évvel ezelőtt távozott a sorozatból. Azóta többször is feltűnt néhány epizódban, a jövőben azonban huzamosabb ideig találkozhatnak vele a nézők.

Csilla nagyon örült a lehetőségnek, az utóbbi két évben ugyanis igen nehéz időszakon ment keresztül.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Alapvetően pozitív gondolkodású embernek tartom magam, mindig megpróbálok előrenézni, és magam mögött hagyni a múltat. Bevallom azonban, hogy az utóbbi időszak eléggé megviselt, hiszen tizenkilenc év után egyik pillanatról a másikra egyszerűen már nem volt rám szükség abban a színházban, ahol korábban állandó szereplője voltam a repertoároknak. Ahol volt szerencsém olyan nagyszerű partnerekkel együtt színpadra állni, mint Sinkovits Imre, Bessenyei Ferenc vagy Agárdi Gábor. Nehéz volt feldolgozni, hogy többé már nincs szükség a munkámra"mondta a Blikknek Csomor Csilla.

"Nagyon jó érzés újra a csapatban lenni, már vártam ezt, pedig az utolsó visszatérésemkor azt hittem, hogy Zsuzsa karaktere nem jelenik meg többé. Hiszen férje, András halálával a Berényi családban és a kft.-ben való részvétele is lezárultnak látszott. Úgyhogy nagyon meglepődtem, amikor visszahívtak. Ám felemelő ismét azokkal dolgozni, akikkel tizenhét évvel ezelőtt elkezdtük a sorozatot" – tette hozzá a színésznő, aki reméli, a nézők is örülnek majd, hogy ismét látható a Barátok köztben.

Varnus Xavér lesz a Heti hetes új tagjahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-varnus-xaver-orgonamuvesz-lesz-a-heti-hetesnek-az-rtl-2-musoranak-uj-tagja.htmlÚj állandó szereplőt kap a Heti hetes produkciója a népszerű orgonaművész személyében.TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna"http://www.life.hu/bulvar/20150324-ordog-nora-az-enek-iskolaja-kapcsan-a-tehetsegkutato-musorokrol-bezselt.htmlImádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. TV + Bulvár--Gesztesi Károly: "Egy nagy hazugság az egész"http://www.life.hu/bulvar/20150323-gesztesi-karoly-felmondott-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlMegtörte a csendet Gesztesi Károly. A színész leszögezte, nem alkoholista, és hozzátette, ő mondott fel a TV2 produkciójában. TV + BulvárOrigoKiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/bulvar/20150319-kiirtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-gesztesi-karolyt.htmlMár nem sokáig látható a TV2 napi sorozatában a polgármester szerepében Gesztesi Károly. TV + Bulvár--Istenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigoAutóbalesetet okozott Farkasházy Tivadarhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-autobalesetet-okozott-farkashazy-tivadar.htmlA humorista a Váci úton rohant bele egy előtte haladó autóba. Személyi sérülés nem történt, a 12 éves autója csúnyán összetört.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.