Nem kap az anyai örökségből Győzike

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
örökség Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. 

Győzike március elején veszítette el édesanyját, a showman, akinél a napokban házkutatást tartottak és öccse, Zsolti nagyon nehezen viselte Marika néni halálát.

A család nem lett összetartóbb a közös gyásztól, sőt, óriási viszály alakult ki köztük. Győzike egy fillért sem kaphat az anyai örökségből, a család többi tagja kiforgatta a vagyonból.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mindenki tudja, a Gáspár szülők igen tehetősek, nem tagadta ezt Győzike sem soha, vagyis még úgy is hatalmas örökségre számíthatott, hogy a vagyon fele az édesapja nevén van. Kiderült azonban, hogy miközben Marika néni beteg volt, minden férjével közösen szerzett vagyonuk átkerült kisebbik fiuk, Zsolti lányának a nevére" - mondta el a Blikknek az egyik családtag.

Győző a napilapnak elmondta, nem a pénz miatt bánkódik: "Nem bánkódom, a pénzre semmi szükségem, a fájdalmam sokkal nagyobb. Elveszítettem az édesanyámat, és most szembesülnöm kell azzal, hogy a családom a betegsége közben mi mindenre vette rá őt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.